15-12-2018 15:41:03
Som medlem af IDA har du mulighed for at få en karrieresamtale af ca. en times varighed hvert halve år. Vores karrierekonsulenter hjælper dig med dine nuværende udfordringer og afdækker dine kompetencer, styrker og ønsker.

Nye datoer kommer snarest

Hvad får du ud af en karrieresamtale?

Lær dig selv bedre at kende gennem kompetenceafklaring. Se derved dit arbejdsliv klarere og tag styring over din karriere. Det er din karriere, der er i fokus. Vi skræddersyer derfor en karrieresamtale efter dine behov og ønsker. 

En karrieresamtale giver dig et godt udgangspunkt for at deltage i IDAs Karrieretjek, hvor du sammen med karriererådgiverne for alvor dykker ned i din karriere og gør status over hverdagen. 

IDAs karriererådgivere

Karriererådgiverne er en neutral sparringspartner, der hjælper dig med at få et overblik over din karriere. Vores karriererådgivere ser din situation med friske øjne og kan identificerer problematikker og løsninger, der kan være usynlige for en selv. Få en snak med os om hvad end der rører sig i din karriere. Vores erfarne karriererådgivere, har omfattende viden om din branche og kan derfor hurtigt sætte sig ind i din situation. 

Sådan booker du en samtale

Book en karrieresamtale via Mit IDA

luk
close