20-08-2017 19:18:50
Et godt CV er alfa og omega, når du søger dit første job. Det skal være målrettet og have slagkraft, hvis du vil fange arbejdsgiverens interesse.

Vælg tid og sted

Hvornår?

Tilmeldingsfrist
4. sep. 2017 - 23:59
Arrangementsnummer
323861

Hvor?

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Pris

Medlem
kr. 0 ekskl. moms

CV-assistenten

Prøv også CV-assistenten, der er din hjælpende hånd, når du finpudser dit CV. Assistenten hjælper dig med dit CV's struktur, layout og indhold igennem råd fra vores karriererådgivere. 

Prøv CV-assistenten

Vejen til det gode CV

Har du endnu ikke knækket koden til at skrive det gode CV? Eller vil du gerne blive endnu bedre?

Langt de fleste, der enten er på de sidste år af deres studie eller i gang med at søge deres første job, har brug for inspiration til at lave et CV, der bedst muligt præsenterer de af deres kompetencer og kvalifikationer, der er relevante for det pågældende job.

Læs også: Giv dit CV slagkraft

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, sparring på eget materiale, konkrete øvelser og rig mulighed for at stille spørgsmål. Et godt CV er alfa og omega, når du søger dit første job. Det skal være målrettet og have slagkraft. Det skal fange arbejdsgiverens interesse med det samme, da de oftest kun bruger få minutter på at sortere jobansøgningerne.

Praktisk

Medbring printet CV eller send det til kursusholder Sanne Mattebjerg sam@ida.dk senest 2 dage inden kurset, så printer vi. Du skal bruge dit printede CV konkret under workshoppen.

Hvis du har meldt dig til og er forhindret i at deltage, så husk at melde afbud, så en anden kan få din plads. Ved manglende fremmøde og afbud trækker vi et no-show-fee.

Der vil kaffe/te undervejs og sandwich til frokost.

 

luk
close