20-08-2017 19:18:04
Få indblik i hvordan den gode ansøgning skal skrues sammen som studerende eller som nyuddannet.

Vælg tid og sted

Hvornår?

Tilmeldingsfrist
12. sep. 2017 - 23:59
Arrangementsnummer
323859

Hvor?

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Pris

Medlem
kr. 0 ekskl. moms

Den slagkraftige ansøgning

Virksomhederne er ikke begejstrede for standardansøgninger, og det er en kunst at skrive den skarpe, motiverede og målrettede ansøgning – særligt hvis jobopslaget er lidt generelt og du ikke helt ved, hvad du egentlig skal lave i jobbet. På workshoppen vil du få tips og viden om, hvordan den gode ansøgning skal skrues sammen.

Selve ansøgningen har ét formål: den skal skabe interessen, der gør, at du bliver inviteret til en jobsamtale. Men hvordan gør man sin faglighed interessant? Du skal argumentere for hvordan du kan skabe værdi for den pågældende virksomhed – det hjælper vi dig med.

Læs også: Sådan skriver du en god jobansøgning

Vi kigger i fællesskab på virksomhedens behov og matcher dem med hvor dine kernekompetencer er at finde. Du får dermed et nyt syn på din profil og et klarsyn over dine mulige karriereveje.

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, sparring på eget materiale, konkrete øvelser og rig mulighed for at stille spørgsmål. Medbring et printet eksempel på ansøgning og tilhørende jobopslag eller send det til kursusholder senest 2 dage før kurset, så printer vi. Du skal bruge din printede ansøgning og jobopslaget konkret under workshoppen. 

Praktisk

Hvis du har meldt dig til og er forhindret i at deltage, så husk at melde afbud, så en anden kan få din plads. 
Ved manglende fremmøde og afbud trækker vi et no-show-fee.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.45 og kaffe/te undervejs.

TILMELD VENTELISTE

luk
close