20-08-2017 19:18:28
For at lande et job kræver det, at du har en forståelse for hvad du kan - og hvad du vil. Svarene på disse spørgsmål er dog ikke altid lette at finde.

Vælg tid og sted

Hvornår?

Tilmeldingsfrist
28. aug. 2017 - 23:59
Arrangementsnummer
323858

Hvor?

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Pris

Medlem
kr. 0 ekskl. moms

Hvad kan og vil du?

Særligt som nyuddannet kan det være en udfordring at matche det, man har lært på studiet, med det, virksomhederne er på udkig efter. Det handler om at oversætte sin læring fra universitetsmiljøet, så arbejdsgiverne ser din værdi som medarbejder. Hvis ikke du ved, hvad du kan og vil, så er det svært at præsentere det knivskarpt for virksomheder, som netop går efter det faglige match.

Lær at sætte ord på alt dét, du kan og vis din kommende arbejdsgiver, hvordan dine kompetencer kan skabe værdi i den pågældende virksomhed. Kompetenceafklaring kan også give en afklaring i forhold til hvilke job, du skal gå efter, hvis der er mange valgmuligheder. 

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, konkrete øvelser med udgangspunkt i eget materiale og rig mulighed for at stille spørgsmål. Målet er, at du sidst i workshoppen kan give en kort, præcis og skarp præsentation af dig selv.

Inden kurset

Udfyld kompetenceprofilen her og medbring den til workshoppen digitalt eller på print. Den vil være dit arbejdsredskab gennem hele workshoppen. Hvis du ikke har mulighed for at printe, men gerne vil have dit materiale printet, så send til kursusholder Sanne Mattebjerg sam@ida.dk senest 2 dage inden workshoppen.

Praktisk

Hvis du har meldt dig til og er forhindret i at deltage, så husk at melde afbud, så en anden kan få din plads. Ved manglende fremmøde og afbud trækker vi et no-show-fee.

Til arrangementet vil der blive serveret morgenmad fra 8:45 og kaffe/te undervejs. 

Hvis du har spørgsmål omkring kurset, så kontakt endelig vores karriererådgiver.

  • Karriererådgiver Sanne Mattebjerg, IDA, 33 18 97 44, sam@ida.dk

 

luk
close