19-11-2017 00:09:59
For at lande et job kræver det, at du har en forståelse for hvad du kan - og hvad du vil. Svarene på disse spørgsmål er dog ikke altid lette at finde.

Nye datoer kommer snarest

Hvad kan og vil du?

For at lande et job er svarene på dette helt centrale – men ikke altid lige til at finde. Særligt som nyuddannet kan det være en udfordring at matche det, man har lært på studiet, med det, virksomhederne er på udkig efter. Hvis ikke du ved, hvad du kan og vil, så er det svært at præsentere det knivskarpt for virksomheder, som netop går efter det faglige match. Lær at sætte ord på alt dét, du kan og vis din kommende arbejdsgiver, hvordan dine kompetencer kan skabe værdi i den pågældende virksomhed. Kompetenceafklaring kan også give en afklaring i forhold til hvilke job, du skal gå efter, hvis der er mange valgmuligheder.

praktisk

Arrangementet starter kl 9:00 og slutter klokken 12:00. 

Hvis du har meldt dig til og er forhindret i at deltage, så huske at melde afbud, så en anden kan få din plads. Ved manglende fremmøde og afbud trækker vi et no-show-fee. 

Der vil blive serveret morgenmad fra klokken 8:45 og kaffe/te undervejs.

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, konkrete øvelser med udgangspunkt i eget materiale og rig mulighed for at stille spørgsmål.

Målet er, at du sidst i workshoppen kan give en kort, præcis og skarp præsentation af dig selv.

Udfyld kompetenceprofilen her og medbring den til workshoppen digitalt eller på print. Den vil være dit arbejdsredskab gennem hele workshoppen. Hvis du ikke har mulighed for at printe, men gerne vil have dit materiale printet, så send til kursusholder Sanne Mattebjerg sam@ida.dk senest 2 dage inden workshoppen.

Workshoppen er en ud af fire workshops målrettet specialestuderende, nyuddannede og medlemmer, der max har været færdige med studiet i 2 år. De øvrige er: CV Workshop – sæt din faglighed i spil og få dit første job!, Ansøgning – kort og relevant og LinkedIn og Netværk. De kan tages i sammenhæng eller hver for sig.

 

luk
close