20-01-2018 13:43:56
IDA Outplacement er et forløb til dig, der er blevet opsagt. IDA tilbyder professionel sparring, så du kommer godt videre. Få en professionel sparringspartner, der kan sætte ord på de tvivl og spørgsmål du måtte have.

Nye datoer kommer snarest

Kom godt videre i din karriere

At blive opsagt skaber en masse utryghed og tvivl. Med IDA Outplacement får du en sparringspartner, der hjælper dig trygt og sikkert videre med karrieren. Forløbet er ikke en garanti for et job, så du skal være klar til at arbejde for det. Arbejdet sker i samarbejde med din personlige rådgiver, der kender det arbejdsmarked du søger på og har erfaring med effektiv jobsøgning.

Du skræddersyer i samarbejde med din private rådgiver forløbet og det er dermed dine behov og ønsker der er i fokus.  Du får konkrete værktøjer, der hjælper med at skabe klarsyn over dine faglige og personlige kompetencer. Dermed får du et bedre overblik over din persontype og dine karriereønsker.

Læs også: Husker din virksomhed at sige ordentlig farvel? 

Når vi sammen har dannet os et overblik over din karriere og dine ønsker for fremtiden, så laver vi en effektiv og målrettet jobsøgningsstrategi. Vi arbejder desuden med hvordan du forbereder dig på tests, er succesfuld til ansættelsessamtalen og snakker om de tvivl du måtte have. 

Send den opsagte godt videre

Som arbejdsgiver er et outplacement forløb en mulighed for at sende den opsagte godt videre. På den mådes skilles man, under omstændighederne, på god fod med den opsagte. Det sender et klart signal om, at i som virksomhed tager ansvar i en opsigelsessituation. Det professionelle og strukturerede forløb, sikrer den bedst mulige overgang. 

For arbejdsgiveren er IDA Outplacement et klogt valg, da vi har kompetente og engagerede rådgivere, der har en omfattende viden om det arbejdsmarked den opsagte medarbejder befinder sig i. 

Praktisk

Et grundforløb består af 10 møder af 1½ times varighed samt løbende sparring pr. mail og telefon. Forløbet er inklusiv en personlighedstest, hvis det ønskes. Yderligere møder kan tilkøbes efter aftale.

Hvis du har spørgsmål omkring kurset, så kontakt endelig vores outplacementkonsulent, Morten Esmann, 33 18 97 45, mea@ida.dk 

 

Tilmelding via mea@ida.dk

luk
close