19-09-2018 07:37:46
Trives du ikke på arbejdet, kæmper du med at indfri dit fulde potentiale eller har du brug for karrierecoaching angående noget helt tredje? Få engageret og individuel sparring med vores rådgivere i tråd med dine ønsker om fremtiden.

Nye datoer kommer snarest

Hvorfor karrierecoaching?

Praktiske informationer

3 sessioner af 1½ times varighed:

Medlem af IDA: 4.500 kr 
Ikke-medlemmer inkl. moms: 7.500 kr

Kontakt os for at høre mere om IDAs coaching-tilbud på mst@ida.dk.

Med IDAs karrierecoaching får du et friskt synspunkt og perspektiv på din situation, hvilket kan hjælpe med at skabe gennemskuelighed i forhold til problematikker og muligheder i din karriere. I samarbejde med karriererådgiveren danner du dig et overblik over din situation, og finder frem til hvad dit næste skridt skal være. 

Karrierecoaching hos IDA er et samtaleforløb, der er relevant for alle. Vi skræddersyer forløbet efter din profil og tilpasser det, så der er fokus på hvad der er interessant for dig. Lær dig selv bedre at kende og få et overblik over din situation igennem sparring med vores karriererådgivere.

Mød karriererådgiver Kenneth Carstensen

 

Mød karriererådgiver Lise Dan

 

Praktisk

Forløbet gennemføres af IDAs erfarne karrierekonsulenter, der ud over deres stærke sparringskompetencer har et enestående kendskab til medlemmernes karriereveje.

IDAs karrierecoaching består af tre sessioner af halvanden times varighed.

Hvis du har spørgsmål omkring kurset, så kontakt endelig vores karriererådgiver.

  • Karriererådgiver Kenneth Carstensen, IDA, 33 18 97 46, kca@ida.dk
  • Karriererådgiver Lise Dan, IDA, 33 18 97 46, lid@ida.dk
luk
close