19-11-2017 00:10:57
Dit netværk kan hjælpe dig mere end du tror. Til dette kursus lærer du hvordan du udbygger og benytter dit netværk gennem Linkedin.

Nye datoer kommer snarest

Brug dit netværk

Netværk kan meget vel være vejen til dit næste job. 76% af nyuddannede IDA-medlemmer får deres job ad andre veje end opslåede stillinger. Derfor er det vigtigt, at du sætter dit netværk i spil, når du skal finde dit næste job.

praktisk

Arrangementet starter kl 9:00 og slutter klokken 12:00. 

Hvis du har meldt dig til og er forhindret i at deltage, så huske at melde afbud, så en anden kan få din plads. Ved manglende fremmøde og afbud trækker vi et no-show-fee. 

Der vil blive serveret morgenmad fra klokken 8:45 og kaffe/te undervejs.

Vi dykker ned i, hvordan du kortlægger dit netværk bl.a. via LinkedIn, hvordan du bliver bedre til at netværke og hvordan du kontakter relevante personer. 

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, konkrete øvelser og rig mulighed for at stille spørgsmål.

Medbring PC og hav oprettet en LinkedIn profil, så du kan følge med på egen profil i den del af workshoppen, hvor vi kigger lidt nærmere på det.

Workshoppen er en ud af fire workshops målrettet specialestuderende, nyuddannede og medlemmer, der max har været færdige med studiet i 2 år. De øvrige er: Hvad kan og vil du? Få afklaret dine kompetencer, CV Workshop – sæt din faglighed i spil og få dit første job! og Ansøgning – kort og relevant. De kan tages i sammenhæng eller hver for sig.

 

 

luk
close