20-08-2017 19:17:51
Dit netværk kan hjælpe dig mere end du tror. Til dette kursus lærer du hvordan du udbygger og benytter dit netværk gennem Linkedin.

Vælg tid og sted

Hvornår?

Tilmeldingsfrist
18. sep. 2017 - 23:59
Arrangementsnummer
323860

Hvor?

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Pris

Medlem
kr. 0 ekskl. moms

Brug dit netværk

Dit netværk kan meget vel blive din vej til dit næste job. Ca. 60 % alle alle jobskift i Danmark sker uden om opslåede stillinger - og der er dit netværk helt centralt. Du tænker måske, at du ikke har det store netværk at trække på, men det handler blot om at knække koden til hvordan du aktiverer dit netværk. 

Læs også: 10 gode råd til din LinkedIn

Vi dykker ned i, hvordan du kan kortlægge dit netværk og hvordan du kan blive bedre til at netværke. Du vil få redskaber til at bruge LinkedIn mere aktivt - både som researchredskab og som online CV, så dit netværk kan se, hvad du kan. Dermed får du en professionel LinkedIn profil, der skaber det gode indtryk, når dit navn bliver nævnt i forbindelse med en stilling. 

Om kurset

Workshoppen her vil være en blanding af undervisning, sparring på eget materiale, konkrete øvelser og rig mulighed for at stille spørgsmål. Du behøver ikke være en super bruger af LinkedIn for at deltage, men det største udbytte opnås, hvis du inden kurset har basalt kendskab til LinkedIn. 

Medbring  PC og hav oprettet en LinkedIn-profil, så du kan følge med på din egen profil undervejs og få konkret sparring og rådgivning. 

Praktisk

Hvis du har meldt dig til og er forhindret i at deltage, så husk at melde afbud, så en anden kan få din plads. Ved manglende fremmøde og afbud trækker vi et no-show-fee.

Til arrangementet vil der blive serveret morgenmad fra 8:45 og kaffe/te undervejs. 

Hvis du har spørgsmål omkring kurset, så kontakt endelig vores karriererådgiver.

  • Karriererådgiver Sanne Mattebjerg, IDA, 33 18 97 44, sam@ida.dk
luk
close