18-02-2018 02:22:56

Vil du gøre noget godt for din karriere? Se vores forskellige forløb, der alle stiller skarpt på din karriere. Vores karriererådgivere ser din situation med friske øje og kan derfor give dig et nyt perspektiv på din karriere.

Karrierecoaching

Trives du ikke på arbejdet, kæmper du med at indfri dit fulde potentiale eller har du brug for karrierecoaching angående noget helt tredje? Få engageret og individuel sparring med vores rådgivere i tråd med dine ønsker om fremtiden.

HVORFOR KARRIERECOACHING?

Praktiske informationer

3 sessioner á halvanden times varighed: 

  • Medlem af IDA: 4.500 kr 
  • Ikke-medlemmer: 7.500 kr

Kontakt os for at høre mere om IDAs coaching-tilbud på lid@ida.dk. 

Med IDAs karrierecoaching får du et friskt synspunkt og perspektiv på din situation, hvilket kan hjælpe med at skabe gennemskuelighed i forhold til problematikker og muligheder i din karriere. I samarbejde med karriererådgiveren danner du dig et overblik over din situation, og finder frem til hvad dit næste skridt skal være. 

Karrierecoaching hos IDA er et samtaleforløb, der er relevant for alle. Vi skræddersyer forløbet efter din profil og tilpasser det, så der er fokus på hvad der er interessant for dig. Lær dig selv bedre at kende og få et overblik over din situation igennem sparring med vores karriererådgivere.

PRAKTISK

Forløbet gennemføres af IDAs erfarne karrierekonsulenter, der ud over deres stærke sparringskompetencer har et enestående kendskab til medlemmernes karriereveje.

IDAs karrierecoaching består af tre sessioner af halvanden times varighed.

Hvis du har spørgsmål omkring kurset, så kontakt endelig vores karriererådgiver.

  • Karriererådgiver Kenneth Carstensen, IDA, 33 18 97 46, kca@ida.dk
  • Karriererådgiver Lise Dan, IDA, 33 18 97 46, lid@ida.dk
luk
close