24-02-2018 05:17:05

Vil du gøre noget godt for din karriere? Se vores forskellige forløb, der alle stiller skarpt på din karriere. Vores karriererådgivere ser din situation med friske øje og kan derfor give dig et nyt perspektiv på din karriere.

Få en mentor

IDA Mentor er et tilbud til dig, der søger en faglig kontaktperson som kan tilbyde sparring til de udfordringer du møder i hverdagen.

HVORFOR FÅ EN MENTOR?

tilmelding til mentorprogrammet

Kunne en mentor være det rette for dig? 

Deltagergebyr for mentee

 • Medlem af IDA (egen betaling): 3000 kr. 
 • Medlem af IDA (firmabetaling): 4500 kr. 

Få en mentor nu 

kommende arrangementer

Næste runde af interview, match og guidelines afholdes: 

 • København
  • 4. juni 
  • 12. juni 
 • Aarhus: 
  • 29. maj

Arrangementet er kun for tilmeldte medlemmer af mentorprogrammet. Deadline for tilmelding 1. juni for København og 25. maj for Aarhus.

Siden 2007 har IDA Mentor skabt rammerne for faglige relationer imellem vores medlemmer. Flere hundrede medlemmer har fået glæde af IDA Mentor, der er en unik mulighed for at få direkte sparring med en fagrelevant person.

IDA Mentor kan også hjælpe dig. Vi matcher dig sammen med en mentor, der kan tilbyde en masse erfaring, råd og støtte med hverdagens udfordringer og problemstillinger. Din mentor kan desuden hjælpe dig med at sætte mål for din udvikling og giver dig dermed et mere præcis billede af dine udfordringer og muligheder. 

Læs også: Mentor giver ny leder frit og fortroligt rum

Din mentor har oplevet det på egen krop og ved hvilke tanker du gør dig. Din mentors erfaringer kan derfor give dig indsigt i en bestemt branche, bestemte udfordringer eller dilemmaer. Med en mentor får du desuden en sparringspartner i et fortroligt rum, hvor du har mulighed for at drøfte mere følsomme emner som konflikter eller håndtering af chefer og kunder. Din mentor står til rådighed for din skyld og du har derfor en unik mulighed for at stille alle de spørgsmål du måtte have i hverdagen.

HVEM HAR GAVN AF EN MENTOR? 

Karrieren byder på mange forskellige ting. Du mødes hele tiden af forandringer og nye ting du skal forholde dig til. En mentor er din personlige sparringspartner, der i en professionel og faglig relation, hjælper dig med at håndtere de udfordringer og bekymringer, du møder i løbet af din karriere.  Der kan være mange grunde til, at en mentor er relevant for dig netop nu. Måske er du ny på arbejdsmarkedet og savner sparring for at finde dig ordentligt til rette? Det kan også være, at du snart bliver leder for første gang og i den forbindelse trænger til et fortroligt rum, hvor dine problemer kan diskuteres. 

Kunne en mentor være det rette for dig? Der er mulighed for tilmelding 3 gange årligt - se hvornår det sker næste gang i faktaboksen her på siden.  

INTERVIEW, MATCH OG GUIDELINES

I IDAs mentorprogram lægger vi stor vægt på at finde de rigtige match mellem mentor og mentee. Alle match gennemføres af vores eksterne mentorkonsulenter, der på baggrund af skriftlige tilmeldinger, og ikke mindst disse personlige møder finder dit perfekte match. I matching-processen lægges der vægt på faglige og personlige kompetencer, erfaringer, mål, udfordringer, geografi og mange flere parametre. 

NETVÆRKSMØDER

Netværksmøderne er for tilmeldte mentorer og mentees. Her møder du andre aktive mentorer og mentees og deler erfaringer, får nye værktøjer til samtalerne, der kan bruges både i mentorrelationen og i dit daglige arbejde. 

PRAKTISK

Mentor og mentee mødes 3 til 5 gange pr. halve år efter aftale. Det er mentee, der udarbejder dagsorden, da det er mentees karriere, som er i fokus. Dagsorden sendes til mentor inden mødets start. Møderne varer typisk 1-2 timer.

Hvis du har spørgsmål omkring mentorprogrammet, så kontakt endelig vores karriererådgiver.

 • Karriererådgiver Lise Dan, IDA, 33 18 97 48, lid@ida.dk
luk
close