23-06-2018 05:57:43

Vidste du, at techbranchen har stort fokus på at få flere kvinder ind i virksomhederne? Savner du inspiration til nye muligheder for din karriere?

Vidste du, at techbranchen har stort fokus på at få flere kvinder ind i virksomhederne? Savner du inspiration til nye muligheder for din karriere? Så deltag i konferencen ”Kvinder der Styrker”, hvor hovedemnet i år er ”Diversity in Tech”, den 12. juni 2018når IDA indbyder til en aften med fokus på teknologi, kvinder og karrieremuligheder.

Fakta er, at der ikke er mange kvinder repræsenteret tech-fagene i dagSamtidig vil teknologi spille en større og større rolle i samfundet – både når det gælder arbejds- og privatliv. Diversitet bør derfor tages op som et seriøst emne, fordi det både vil kunne påvirke samfundsmæssige, økonomiske og miljømæssige forhold. 

Nye undersøgelser har desuden vist, at mangfoldighed øger indtjeningen og virksomhedernes overordnede bundlinje. For ikke at nævne det faktum, at forandringer er nødvendige, fordi teknologien vokser i så hurtigt et tempo, og der ikke vil være nok til at varetage fremtidige tech-jobs. 

Mød op og få inspiration og motivation fra talere, der på hver deres måde fortæller om deres personlige oplevelser og giver tips til karriereudvikling.  

Hvorfor deltage 

  • Få inspiration til at skabe din egen karrierevej inden for tech  
  • Mød andre inspirerende deltagere, og skab netværk   
  • Find ud af, hvorfor du som kvinde kan bidrage med noget helt særlig i techfagene! 

IDA har siden 1998 uddelt Agnes og Betzy-prisen, som inspiration til dig og for at fremhæve rollemodeller, der har inspireret andre til en karriere inden for de tekniske og naturvidenskabelige fag.  

Gave til dig 
Når du tilmelder dig ”Kvinder der Styrker”, får du ud over et event med inspirerende talere også bogen ”RightBrains Career Guide” gratis med dig hjem værdi €19.95. 

Tilmeld dig her

luk
close