15-10-2018 22:14:12

Tilmeld dig Kvinder der styrker den 28. september i Aarhus. Her får du inspiration til, hvordan du kan skabe en karriere i tech-verdenen. Tilmeld dig nu. 

Kvinder der styrker: få inspiration til, hvordan du kan skabe din karrierevej i tech-verdenen

Hvordan kommer du i gang i tech-industrien som kvinde, og hvad betyder det for din virksomhed, om du har diversitet på arbejdspladsen? Det vil fire fremadstormende kvinder med vidt forskellige job svare på, når Kvinder der styrker løber af stablen i Aarhus den 28. september.

I løbet af dagen kan du både blive klogere på:

  • Hvor stor en rolle et godt netværk spiller, hvis du som kvinde vil ind i tech.
  • Hvordan karrieren har foldet sig ud for fire vidt forskellige kvinder, der excellerer indenfor hver sit felt.

Arrangementet vil sætte fokus på, hvordan netværk og mentorer kan hjælpe flere kvinder ind i tech, og hvordan fokus på at få flere kvinder ind på arbejdspladserne, kan føre til både indtjening og vækst.

De fire talere på dagen er:

  • Ph.d. Gunvor Elisabeth Kirkelund, lektor ved ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet. Gunvor underviser i trådløs kommunikation og avanceret sandsynlighedsregning og modtog sidste år Agnes og Betzy-prisen for sit virke.
  • Plamena Chervena, drivkraften bag nonprofitorganisationen WonderCoders, der hjælper kvindelige programmører videre i karrieren med undervisning og mentor-ordninger.
  • Maria Garde, Head of incubator ved Ideas Lab, hvor hun bistår startups inden for spil og digitale oplevelser med netværk, idé- og talentudvikling. Maria er en af bagkvinderne bag karrierenetværket Ladies First.
  • Mie Haraldsted fra Copenhagen Industries har erfaring inden for produktudvikling fra Dyson, Nokia og Novo Nordisk, men har nu valgt at begive sig ud i startup-verdenen. Mie er nu partner og Head of R&D hos Copenhagen Industries, der har opfundet et sikkert alternativ til rigtige skydevåben i filmindustrien.

På dagen har du også mulighed for at netværke selv.

Hvorfor deltage? 

  • Få inspiration til at skabe din egen karrierevej inden for tech  
  • Mød andre inspirerende deltagere, og skab netværk   
  • Find ud af, hvorfor du som kvinde kan bidrage med noget helt særlig i techfagene! 

Kom to med til én pris: Har du en ven eller kollega, som endnu ikke er medlem af IDA, så kan I benytte jer af vores "Kom to med til én pris"-kampagne. I kan begge to komme med til konferencen til én medlemspris på 250 kr. Læs mere her. OBS! Personen skal være optagelsesberettiget i IDA.

Tilmeld dig her

luk
close