23-09-2018 09:01:45
Mød Ingeniørforeningen IDA til Folkemødet 2015 på Bornholm. Danmarks tekniske universitet DTU og IDA er på folkemødet for at give vores bidrag til debatten og for at fortælle, at ingeniørerne er en del af løsningen.

DANMARK: ET SUNDT INNOVATIVT HJEMMEMARKED?

Virksomhederne har brug for et innovativt hjemmemarked for at prøve sine produkter af. Det kræver blandt andet, at det offentlige er first-mover og køber produkterne, når de lanceres på markedet.
29. maj. 2015 Af: IDA

Det kan komme de offentlige kunder til gode fx i sundhedsvæsnet, i plejesektoren m.m., hvis de tilbydes de nyeste behandlingsformer.  Men er det offentlige gode nok til at understøtte et innovativt hjemme marked ved at købe de nyeste produkter eller er det for dyrt for det offentlige at være first-mover?

Debatform:

Paneldebat, hvor Martin Breum styrer debatten.

Paneldeltagere vil være (i proces med invitation):

  • Novo Nordisk Scandinavia AB – administrerende direktør Christophe Duret
  • Region Sjælland - næstformand i Udvalget for Kvalitet og Kapacitet i Sundhedsvæsnet/ Sygehusudvalget Jeppe Jakobsen (DF)
  • Region Hovedstaden – næstformand i vækstforum Lars Gaardhøj (S)
  • Ældresagen – administrerende direktør Bjarne Hastrup.
  • Ingeniørforeningen – formand for erhvervsudvalget Cornelius Olesen.

Formål:

Formålet er at få en nuanceret erkendelse af, hvilke hensyn der skal imødekommes ved offentlige indkøb – både i forhold til den offentlige myndighed, borgerne og virksomhederne.

luk
close