23-09-2018 09:02:13

10. juni 2015: Teknologien udvikler sig eksponentielt. Hvordan skal fremtidens organisationer bygges op, for at gribe den nye dynamik? Teknologieksperterne Salim Ismail og David Roberts fra Singularity University bringer ny viden og helt nye metoder til Danmark. TILMELDING TIL 2016 ER ÅBEN.

Local Motors - biler på en helt ny måde

Denne virksomhed er i fuld gang med at ændre fundamentalt på vilkårene for bilproduktion: Bestil din næste bil lavet efter dit eget design.
Se interview med Damien Declercq, der leder Local Motors afdeling i Berlin. Og hør hvordan du kan deltage.

Se webinar om Local Motors

Se webinaret fra Driving Technology 2015, hvor Damien Declercq, fortæller om hvordan Local Motors har været med til fundamentalt at ændre hele bilbranchen som eksponentiel organisation. Bliv klogere på denne unikke ExO-case, på 3D printede biler og hvordan de kan love fem gange hurtigere design- og byggeproces.

Se webinar

Local Motors

Local Motors
Local Motors mikrofabrik i Arizona.

Her er Local Motors egen korte version: 

Local Motors is a free online and physical workspace where creativity, collaboration and design drive vehicle innovations.

Help us bring badass vehicles to life.

Local Motors opretter nu en afdeling i Berlin.

Besøg Local Motors spændende website.

Amerikanske  Local Motors har gjort det muligt at designe sit eget drømmekøretøj sammen med et community på 50.000 andre og få det bygget på en mikrofabrik. Og bagefter kan køretøjet sælges via Local Motors salgskanaler.

Damien Declercq, der leder Local Motors afdeling i Berlin præsenterede projektet på IDA’s konference ”Driving Technology 2015” den 10. juni.

Local Motors med basis i Arizona lover en fem gange hurtigere design- og byggeproces, og ikke mindst med langt lavere kapitalomkostninger end normal bilproduktion

Centralt i projektet er, at design og udvikling sker i et community med over 50.000 designere, ingeniører og andre fagfolk fra over 130 lande.

Vi får forskelligheden og rigtig mange input og kan derfor udvikle hurtigt og langt billigere, siger Damien Declercq.

Local Motors producerer køretøjerne i mikrofabrikker. Vi producerer lokalt og kunderne kan og bygge deres køretøjer sammen med vores stab. Vi laver både prototyper og producerer typisk 1 – 5 produkter i hver mikro-fabrik.

Ørkenraceren Rally Fighter var det første køretøj fra Lokal Motors.

Local Motors har tre mikrofarikker i USA og planen er ekspandere til 100 over hele verden i løbet af de næste 10 år, her af 15 – 30 i Europa.

Det europæiske hovedkvarter ligger i Berlin, hvor en mikrofabrik skal være klar i 2015. I første omgang med udviklingsfaciliteter.

 Alle kan komme med i Communityet, hvor du opretter din egen profil.

Nyeste job fra Jobfinder

luk
close