16-07-2018 04:35:27

04.04.16 vender Future Talk 2016 tilbage - Vi skal kigge på Virtual reality, weables, big data, prøve Samsungs VR-gear og en masse andet. Tilmeld dig allerede nu og følg med herinde hvor programmet bliver offentliggjort løbende.

Enkeltbillet til Mars

Datamatikeren Christian Ohlendorff Knudsen kan blive et af de første mennesker på Mars. Se hans indlæg på Future Talks den 22. maj i Ingeniørhuset.

IDA Future talks

Her kan du læse mere om IDAs fagtekniske selskaber, som stod bag Future Talks.

IDA Design & Innovation har til formål at skabe et community for ingeniører med en praksis inden for produkt-, service- og systemudvikling/-design.

Læs mere om IDA Design & Innovation og meld dig ind

IDA Fremtidsteknologi beskæftiger sig tværgående med alle teknologier og deres muligheder og konsekvenser. IDA Fremtidsteknologi ser på teknologier, som med høj sandsynlighed er på markedet inden for en tidshorisont på 2 til 10 år”.

Læs mere om IDA Fremtidsteknologi og meld dig ind

IDA Levnedsmiddelselskabet vil være det foretrukne faglige netværk for alle i levnedsmiddelsektoren.

Læs mere om IDA Levnedsmiddelselskabet og meld dig ind

IDA Materialeteknologi er et tværfagligt forum for udveksling af viden om materialeforskning, materialeprøvning og andre materialeteknologiske aspekter.

Læs mere om IDA Materialeteknologi og meld dig ind

IDA Young Professionals er et tværfagligt netværk, for studerende og nyligt dimitterede med en teknisk naturvidenskabelig baggrund. 

Læs mere om IDA Young Professionals og meld dig ind

Christian Ohlendorff Knudsens mission er klar, han vil være med til at sikre store fremskridt for menneskeheden - det gør han ved at rejse til Mars. 

Det fortalte han om på Futuretalks i Ingeniørhuset den 22. maj. Se videoen øverst, hvor du får et unikt indblik i Mars One-missionen.

Vi har snakket med Christian om, at få en billet til Mars og vide at man ikke kommer hjem igen. 

Her kan du se et kort Interview med Christian og høre om hans tanker.

Vil du vide mere om Future Talks? Mød oplægsholderne og se videoer her:

luk
close