23-09-2018 09:03:20

04.04.16 vender Future Talk 2016 tilbage - Vi skal kigge på Virtual reality, weables, big data, prøve Samsungs VR-gear og en masse andet. Tilmeld dig allerede nu og følg med herinde hvor programmet bliver offentliggjort løbende.

FUTURE TALK#2: Vejen til hypersonisk flyvning

Engang ude fremtiden vil vi kunne flyve meget hurtigere end lyden. Hypersonisk flyvning hedder det. Lyder det umuligt?

IDA Future talks

Her kan du læse mere om IDAs fagtekniske selskaber, som stod bag Future Talks.

IDA Design & Innovation har til formål at skabe et community for ingeniører med en praksis inden for produkt-, service- og systemudvikling/-design.

Læs mere om IDA Design & Innovation og meld dig ind

IDA Fremtidsteknologi beskæftiger sig tværgående med alle teknologier og deres muligheder og konsekvenser. IDA Fremtidsteknologi ser på teknologier, som med høj sandsynlighed er på markedet inden for en tidshorisont på 2 til 10 år”.

Læs mere om IDA Fremtidsteknologi og meld dig ind

IDA Levnedsmiddelselskabet vil være det foretrukne faglige netværk for alle i levnedsmiddelsektoren.

Læs mere om IDA Levnedsmiddelselskabet og meld dig ind

IDA Materialeteknologi er et tværfagligt forum for udveksling af viden om materialeforskning, materialeprøvning og andre materialeteknologiske aspekter.

Læs mere om IDA Materialeteknologi og meld dig ind

IDA Young Professionals er et tværfagligt netværk, for studerende og nyligt dimitterede med en teknisk naturvidenskabelig baggrund. 

Læs mere om IDA Young Professionals og meld dig ind

Jan Johannsson, afdelingsleder for Mechanical and Structural Engineering hos Terma A/S, fortæller om sin store passion for flyvning og om hypersonisk flyvning, der i fremtiden kan flyve os hurtigere ud i verden, end mange af os kan forestille os.

Hør ham fortælle på IDA Future Talks om de muligheder det giver os -  og ikke mindst de udfordringer, der ligger i at nå dertil.

Vil du vide mere om Future Talks? Mød oplægsholderne og se videoer her:

luk
close