23-09-2018 09:02:53

04.04.16 vender Future Talk 2016 tilbage - Vi skal kigge på Virtual reality, weables, big data, prøve Samsungs VR-gear og en masse andet. Tilmeld dig allerede nu og følg med herinde hvor programmet bliver offentliggjort løbende.

FUTURE TALK #1: Sådan møder vi væsner fra rummet

Filminstruktøren Michael Madsen gav på IDA Future Talks sit bud på beredskabet for modtagelsen af væsner fra rummet?
Hør filminstruktøren Michael Madsen fortæller om hvordan han dokumenterer fremtiden, og hvilke overvejelser han gør sig.

IDA Future talks

Her kan du læse mere om IDAs fagtekniske selskaber, som stod bag Future Talks.

IDA Design & Innovation har til formål at skabe et community for ingeniører med en praksis inden for produkt-, service- og systemudvikling/-design.

Læs mere om IDA Design & Innovation og meld dig ind

IDA Fremtidsteknologi beskæftiger sig tværgående med alle teknologier og deres muligheder og konsekvenser. IDA Fremtidsteknologi ser på teknologier, som med høj sandsynlighed er på markedet inden for en tidshorisont på 2 til 10 år”.

Læs mere om IDA Fremtidsteknologi og meld dig ind

IDA Levnedsmiddelselskabet vil være det foretrukne faglige netværk for alle i levnedsmiddelsektoren.

Læs mere om IDA Levnedsmiddelselskabet og meld dig ind

IDA Materialeteknologi er et tværfagligt forum for udveksling af viden om materialeforskning, materialeprøvning og andre materialeteknologiske aspekter.

Læs mere om IDA Materialeteknologi og meld dig ind

IDA Young Professionals er et tværfagligt netværk, for studerende og nyligt dimitterede med en teknisk naturvidenskabelig baggrund. 

Læs mere om IDA Young Professionals og meld dig ind

På IDA Future Talks talte filminstruktøren Michael Madsen under overskriften: Kan vi stole på os selv. Se hans spændende indlæg i videoen øverst. 

Filminstruktøren, Michael Madsen, giver i filmen The Visit svaret på det spørgsmål og et unikt indblik det kæmpe globale beredskab der er sat op. Filmen dokumenterer noget der endnu ikke har fundet sted - menneskets kontakt med det ydre rum.

Mød den prisbelønnende instruktør til IDA Future Talks og bliv klogere på hvordan vi skal forberede os på at møde gæster fra rummet. Vi har snakket med Michael Madsen om The Visit - se interviewet med ham her.

Michael Madsens anden film ”Into Eternity” handler bl.a. om atomaffald.

Vil du vide mere om Future Talks? Mød oplægsholderne og se videoer her:

luk
close