22-02-2018 21:56:30

04.04.16 vender Future Talk 2016 tilbage - Vi skal kigge på Virtual reality, weables, big data, prøve Samsungs VR-gear og en masse andet. Tilmeld dig allerede nu og følg med herinde hvor programmet bliver offentliggjort løbende.

Smag på fremtiden

Til Future Talks disker vores kok op med bl.a. sundhed på tube og insektkebab.
30. apr. 2015
Sund, nærende, velsmagende og godt for miljøet. (Colourbox)
Sund, nærende, velsmagende og godt for miljøet. (Colourbox)

En tallerken insekter kan lyde lidt grænseoverskridende, men hvad er egentlig forskellen på en reje og en græshoppe?

Den gratis Future Talks smagsprøve menu 2015:

  • Kebab af 4 slags insekter
  • Tube med sweet potato, abrikos og æg.
  • Tube med ærter, avokado og tang.
  • Dåse med banan, kokos og mandel.


Smag Enzym øl fra DTUs bryghus

Kl 17.50 byder Timothy John Hobley på en velskænket enzym øl. DTU har deres eget mikrobryggeri og vi glæder os til at smage deres øl. 

Vil du vide mere om, hvorfor insekter bliver en del af fremtiden mad, så se DR's Madmagasinet om insektmad her.

Vil du vide mere om Future Talks? Mød oplægsholderne og se videoer her:

luk
close