15-10-2018 23:43:51

Danmarks største konference om og for ledere og projektledere. Den 29. november 2018 mødes ledere og projektledere fra hele landet til en hel dag med fokus på ledelse, projektledelse og personlig udvikling. Tilmeld dig nu.

Ledelse der styrker

Savner du ny inspiration til, hvordan du bliver den bedste udgave af dig selv som leder? Oplever du udfordringer, når du skal lede i den digitale tidsalder? Er du interesseret i, hvordan nogle af de største indenlandske og udenlandske ledelsestænkere og praktikere håndterer ledelse? Så deltag på Ledelse der styrker 2018 når vi åbner Ingeniørhuset op d. 29. november for årets vigtigste ledelsesevent for 8. år i træk

I år byder vi blandt andet velkommen til nogle af verdens mest indflydelsesrige ledelseseksperter, Julian Birkinshaw, Professor ved London Business School og Stephanie Woerner, MIT, USA. Du kan også møde uddannelses – og forskningsminister Tommy Ahlers, B&Os CEO Henrik Clausen, og Bert Nordberg, Vestas og TDCs bestyrelsesformand.

Ledelse som disciplin er blevet mere kompleks, og i takt med digitaliseringen, teknologi, og de nye generationers indtræden, udfordres den måde, som ledelse er blevet udøvet og ledere normalt har ageret på. Samtidigt er der også større fokus på, at lederen skal kende både sine stærke og svage sider for at lede virksomheden og de ansatte i den rigtige retning både digitalt, fysisk og psykisk.

Hvorfor deltage?

Mød op og få inspiration og motivation fra ledelseseksperter og praktikere fra ind – og udland, der på hver deres måder fortæller om deres viden og erfaringer indenfor felter som personlig ledelse, ledelse i en digital tidsalder og projektledelse og giver tips til din udvikling.

  • Få inspiration til nye ledelsesparadigmer og effekten af digitalisering
  • Mød ca. 450 inspirerende topledere, ledere og projektledere og skab netværk
  • Find ud af hvad der kræves af dig som leder i en omskiftelig hverdag

Tilmeld dig nu

Ledelse der styrker

luk
close