19-08-2018 19:35:45

Danmarks største konference om og for ledere og projektledere. Den 29. november 2018 mødes ledere og projektledere fra hele landet til en hel dag med fokus på ledelse, projektledelse og personlig udvikling. Tilmeld dig nu.

Praktisk info

Vi har samlet praktisk information i forbindelse med Ledelse der styrker-konferencen herunder.
29. nov. 2017 Af: Ledelse der styrker

Tid og sted:

Ledelse der styrker bliver afholdt d. 7. december 2017.
Sted: IDA-huset, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V. Se lokation på Google maps her.

Dørene åbner kl. 8.00 og kl. 9.00 byder Thomas Damkjær, Formand for IDA, velkommen i Kongressalen. De sidste oplæg slutter kl. 16.25. Kl. 17.00 går Anders Lund Madsen på scenen i Kongressalen. Vi afslutter dagen med en hyggelig torsdagsbar, hvor der traditionen tro vil være musik, drinks og pølser med brød.

Facebook:

Husk at tilmelde dig arrangementet på Facebook. Her får du opdateringer før og under konferencen om oplæg og talere, ændringer i programmet, billeder, konkurrencer o. lign.

Garderobe:

Der er garderobe i kælderen som du er velkommen til at bruge. Bemærk, at garderoben er på eget ansvar.

Forplejning:

Vi starter om morgenen med te, kaffe, croissanter og snegle. Kl. 11.55 holder vi frokostpause, hvor vi serverer forskellige sandwiches og vand. I de to andre pauser vil der være kaffe, te og kage. Vi slutter aftenen af med drinks og pølser med brød.

Allergi:

Er du allergisk overfor noget mad og drikke, tager vi selvfølgelig hensyn til det. Giv os besked om din allergi senest d. 23. november, så vi kan nå at forberede noget andet til dig.

Boglounge:

Kl. 10.00-17.00 kan du gå på opdagelse i Bogloungen og få inspiration til fagligt læsestof fra oplægsholderne.

Parkering:

Der er parkeringspladser foran IDA-huset, der administreres af Europark. En parkeringsplads koster 18 kr. pr. time mellem kl. 8.00-17.00. Efter kl. 17.00 er det gratis. Da vi forventer flere hundrede gæster, kan vi ikke garantere, at der er parkeringspladser til alle.

Offentlig transport:

Du kan tage toget til Københavns Hovedbanegård, der ligger i 10 minutters gåafstand fra IDA-huset.

Bus 11A stopper foran IDA-huset. 5A og 9A stopper ved Polititorvet, hvorfra det tager 5-6 minutter at gå.

Spørgsmål:

Har du andre spørgsmål til Ledelse der styrker, er du velkommen til at skrive til os på idalearning@ida.dk.

Ledelse der styrker

Danmarks største konference om og for ledere og projektledere.  Den 29. november 2018 mødes ledere og projektledere fra hele landet til en hel dag med fokus på ledelse, projektledelse og personl ...

Læs mere
luk
close