20-08-2018 14:54:30

Danmarks største konference om og for ledere og projektledere. Den 29. november 2018 mødes ledere og projektledere fra hele landet til en hel dag med fokus på ledelse, projektledelse og personlig udvikling. Tilmeld dig nu.

Disrupt dig selv! Digitale ignoranter er en døende race

Webinar: Administrerende direktør for KMD Eva Berneke skal føre KMD ind i fremtiden ved at satse på disruptive teknologier. Se eller gense hendes oplæg fra Ledelse der styrker 2016.
19. jun. 2017 Af Ledelse der styrker
Eva Berneke til Ledelse der styrker 2016: Disrupt dig selv! Digitale ignoranter er en døende race.

Eva Berneke, adm. direktør for KMD, skal føre IT-virksomheden ind i fremtiden - i omstillingen til den eksponentielle virkelighed. Få indsigt i, hvordan kerneforretningen passes, samtidig med, at Eva Berneke og KMD erobrer nye markeder og satser på disruptive teknologier.

Få indblik i, hvad det kræver af dig som leder at omstille dig og virksomheden til den digitale virkelighed og hør, hvordan Eva Bernekes baggrund som ingeniør har styrket hende i ledelsen af KMD.

Optaget til konferencen Ledelse der styrker 2016.

Disrupt dig selv
Disrupt dig selv

Ledelse der styrker 2016: Administrerende direktør for KMD Eva Berneke skal føre KMD ind i fremtiden ved at satse på disruptive teknologier. Det er i dag altafgørende at forstå teknologien og digitaliseringen – ellers bliv ...

Læs mere
Disrupt eller dø: Er du klar til at give kunderne noget nyt?
Disrupt eller dø: Er du klar til at give kunderne noget nyt?

Disruption: Er du klar til at give dine kunder noget nyt og et ordentligt løft i service på en måde, som er meget billigere? Det er i korte træk din disruption udfordring!

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close