21-08-2018 02:40:26

IDA hjælper dig gennem hele din lederkarriere - hvadenten du er projektleder, chef med personaleansvar eller topleder. Få rådgivning om løn og arbejdsvilkår, få sparring i forhold til din karriere, styrk dine kompetencer og dyrk dit ledernetværk.

Kender du ingeniørlederens DNA?

Kender du de særlige styrker en ingeniør har, når lederrollen skal udfyldes? Ved du hvor du har et udviklingspotentiale som leder?
4. maj. 2017 Af IDA Learning

IDA har gennemført en større undersøgelse for at kortlægge ingeniørlederens DNA. Undersøgelsen stiller skarpt på hvilke kompetencer, der er brug for hos dig som leder med en ingeniør eller naturvidenskabelig baggrund. Læs et sammendrag af rapporten her.

Undersøgelsen består af tre dele. 1) En statistisk kortlægning som bl.a. beskriver ingeniørlederens branche, niveau og antallet af ledere. 2) Kompetenceanalysen stiller skarpt på, hvor ingeniørlederen styrker ledelsesopgaven og hvor ingeniørlederens udviklingspotentiale ligger. 3) Anbefalingerne giver et bud på, hvordan fremtiden for ingeniørlederen kan se ud.

Kommunikation er et must for ledere
Kommunikation er et must for ledere

Teknologiledere er udfordrede på de kommunikative kompetencer. Det viser rapporten ’Ingeniørlederens DNA’, som Teknologisk Institut har gennemført for IDA. Seniorrådgiver i Rhetorica giver et bud ...

Læs mere
93 procent af lederne bruger teknisk baggrund i jobbet
93 procent af lederne bruger teknisk baggrund i jobbet

Næsten alle IDAs ledermedlemmer bruger deres tekniske/ naturvidenskabelige baggrund i deres arbejde som ledere, viser IDA Lederpanel 2016. Det kan motivere medarbejderne at have en faglig sparring ...

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close