19-07-2018 17:26:59

IDA hjælper dig gennem hele din lederkarriere - hvadenten du er projektleder, chef med personaleansvar eller topleder. Få rådgivning om løn og arbejdsvilkår, få sparring i forhold til din karriere, styrk dine kompetencer og dyrk dit ledernetværk.

Bliv ambassadør og få den nye viden om ledelse

Vil du holde dig og dit netværk opdateret om den nyeste viden indenfor ledelse? Og samtidig bidrage til at styrke fortællingen om, at fremtidens ledere i stigende grad er højtuddannede med teknisk og naturvidenskabelig baggrund?
17. feb. 2017 Af: IDA Learning
<p>Fremtidens leder vil i høj grad være at finde blandt de teknologisk og naturvidenskabeligt uddannede. Det gode budskab vil IDA gerne sprede - og det skal vi bruge din hjælp til.</p>

Fremtidens leder vil i høj grad være at finde blandt de teknologisk og naturvidenskabeligt uddannede. Det gode budskab vil IDA gerne sprede - og det skal vi bruge din hjælp til.

På baggrund af input og inspiration fra en række af IDAs ledermedlemmer har vi skabt netværket IDA Leder. Det er et ambassadørnetværk, hvor ledere og ledelsesinteressede IDA-medlemmer kan sparre og dele den nyeste viden om det at være leder med teknisk og naturvidenskabelig baggrund - og hjælpe til med at sprede budskabet om, at fremtidens leder i stigende grad er er teknologilederne.

Netværket lever på LinkedIn - du finder og kan følge det her: IDA Leder.

Her deler vi ledelsesfagligt materiale, inspirerende videoer og nyttige værktøjer til din hverdag som leder. Det er lige til at dele/like – så du både kan sprede det gode budskab og samtidig styrke dit egen profil som leder, der følger med og har styr på den nyeste ledelsesfaglige viden.

Vil du være en del af ambassadørnetværket?

For at blive en del af ambassadørnetværket, skal du bare melde dig til vores mailingliste herunder.

Så får du en mail hver 14. dag, hvor vi præsenterer dig for 3 nyheder/værktøjer/videoer, som, vi mener, er relevante for dig. Det er også her, du bliver orienteret om andre tiltag for og med vores ledelsesambassadører.

IDA-medlemmer indtager hjørnekontoret
IDA-medlemmer indtager hjørnekontoret

Den årlige liste fra Harvard Business Review og en ny undersøgelse fra IDA dokumenterer ingeniørernes indtrængen i topledelserne.

Læs mere
IDA Mentor 1:1 sparring
IDA Mentor 1:1 sparring

IDA Mentor er den forretningsmæssige indgang til din personlige udvikling.

Læs mere
10 gode råd til din LinkedIn-profil
10 gode råd til din LinkedIn-profil

Din LinkedIn-profil er dit brand - og et vigtigt redskab til opbygning af netværk, til at skabe synlighed over for potentielle kunder eller samarbejdspartnere og ikke mindst til jobsøgning.

Læs mere
Brug dit netværk med omtanke
Brug dit netværk med omtanke

Et netværk er en gaveøkonomi og ikke en byttehandel. Hvis du bruger det rigtigt, kan dit netværk have stor værdi.

Læs mere
luk
close