15-08-2018 12:42:54

IDA hjælper dig gennem hele din lederkarriere - hvadenten du er projektleder, chef med personaleansvar eller topleder. Få rådgivning om løn og arbejdsvilkår, få sparring i forhold til din karriere, styrk dine kompetencer og dyrk dit ledernetværk.

Sådan leder du de digitale indfødte på job

Video: Er du klar til at lede de digitale indfødte? I denne video lærer Søren Schultz Hansen dig, hvem de er og hvordan du motiverer og engagerer dem.
29. aug. 2016 Af IDA Learning

Hold dine lederkompetencer ved lige

Lær hvordan du bedst muligt skaber værdi for dig og din virksomhed.

Med vores kurser får du både en indføring i grundlæggende teori og konkrete værktøjer inden for ledelse - og dermed styrket dine forudsætninger for at skabe resultater med succes.

Se IDA's kurser om ledelse

Netop i disse år bevæger en særlig generation af mennesker og medarbejdere sig ind i voksenlivet og ud på arbejdsmarkedet: De digitale indfødte.

Hvordan skal du tage imod de digitale indfødte som leder og kollega? Hvordan bliver de motiveret, engageret, og hvordan skal de ledes? Få en inspirerende og øjenåbnende aha-oplevelse med masser af konkrete eksempler fra syv års unikke studier.

Oplægsholder:

Søren Schultz Hansen har de seneste syv år indsamlet omfattende empiri om digitale indfødte. Fra 2012 til 2014 har han gennemført specifikke, kvalitative studier blandt unge ansatte og studerende mellem 18 og 28 år og deres ledere. Han er ekstern lektor på CBS og har tolv års erfaring fra den digitale reklamebranche. De seks år som leder. Forfatter til bl.a. bøgerne ”Digitale indfødte på job” og ”Årgang 2012”.

Webinaret blev optaget til Ledelse der styrker 2015.

Specialiseringens paradoks for de digitale indfødte
Specialiseringens paradoks for de digitale indfødte

Ledelse der styrker 2015: I disse år bevæger en særlig generation af mennesker og medarbejdere sig ind i voksenlivet og ud på arbejdsmarkedet: De digitale indfødte. Fordommene om og forventningerne til dem er mange.

Læs mere
Forfattere: Mange ledere er bange for at gøre det rigtige
Forfattere: Mange ledere er bange for at gøre det rigtige

Du har brug for mod som leder - ikke et omfattende bagkatalog af ledelsesteori. Sådan lyder budskabet fra erhvervspsykologerne Morten Novrup Henriksen og Thomas Lundby.

Læs mere
Ledelse bør udspringe af lyst
Ledelse bør udspringe af lyst

For såvel ledelsen som den unge medarbejder på spring til en lederkarriere er der nogle afgørende overvejelser, man skal gøre sig for at få en vellykket start.

Læs mere
Særlige vilkår fordrer særlige ledere
Særlige vilkår fordrer særlige ledere

Når man som Terma A/S opererer i den internationale forsvars- og rumfartsindustri, har man brug for ledere, der kan skabe teamspirit på tværs af ansvarsområder og landegrænser.

Læs mere

Deltag i debatten

luk
close