21-11-2018 01:14:32

IDA hjælper dig gennem hele din lederkarriere - hvadenten du er projektleder, chef med personaleansvar eller topleder. Få rådgivning om løn og arbejdsvilkår, få sparring i forhold til din karriere, styrk dine kompetencer og dyrk dit ledernetværk.

Få sparring om din lederkarriere

Ingeniørforeningen IDA har et stærkt team af karriererådgivere, der har stor erfaring med at rådgive ledere på alle trin af lederkarrieren.
14. dec. 2017 Af IDA Learning

Juridisk rådgivning for ledere

IDAs ledermedlemmer har adgang til juridisk rådgivning af advokater med mange års erfaring i at rådgive og forhandle for ledere på alle niveauer i både det private og det offentlige.

Mød IDAs juridiske ledelsesrådgivere.

Som medlem af Ingeniørforeningen har du ret til en fortrolig karrieresamtale hvert halve år af ca. en times varighed. Her kan du få hjælp til at komme godt fra start som ny leder, udvikle din ledelseskarriere eller til at drosle ned.

Book din karrieresamtale her

Ledelse og faglighed

Når du bliver leder, siger du til en vis grad farvel til din fagfagligheden, og det kan være en stor udfordring for mange ledere. Din faglige indsigt bør være et plus for dine medarbejdere, uden at du selv begynder at løse deres opgaver. Du skal have blik for hele værktøjskassen og finde en balance mellem faglighed og ledelse.

Det er vigtigt at du løbende udvikler din ledelseskarriere og ikke går i stå: Du er ikke færdig med din karriere, fordi du er blevet leder. En organisationsændring eller et nyt lederjob medfører nye kompetencekrav, og vi kan hjælpe dig med at imødekomme dem.

Resultater, relationer og synlighed

Som leder skal du skabe synlighed omkring dig og din afdeling, også opadtil. Ellers risikerer du og din afdeling at stå som tabere i kampen om ressourcer.

Du skal også lære at motivere dine medarbejdere og skabe high performance teams, for som leder skal du skabe resultater gennem andre. Især for den nye leder er det en helt ny måde at arbejde og præstere på, som vi kan hjælpe dig med - også når der opstår svære situationer, og du f.eks. skal håndtere en udfordrende medarbejder.

Mød IDAs karriererådgivere:

Karriererådgiver hos IDA Jeanette Svendsen
Jeanette Svendsen
Karrierekonsulent
jsv@ida.dk

Karriererådgiver hos IDA Kenneth Carstensen
Kenneth Carstensen
Karrierekonsulent 
KCA@ida.dk

Karriererådgiver hos IDA Kim Knudsen
Kim Knudsen
Karrierekonsulent, cand.mag.
KKN@ida.dk

Karriererådgiver hos IDA Lise Dan
Lise Dan
Karrierekonsulent
lid@ida.dk

Karriererådgiver hos IDA Morten Esmann Andersen
Morten Esmann Andersen
Karrierekonsulent
mea@ida.dk


Deltag i debatten

luk
close