10-12-2018 23:29:40

Netværk

Hold din viden opdateret. Kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg. IDA styrker din viden og din faglige horisont.

IDAs fagtekniske netværk Andre netværk IDA Young Professionals

IDA Young Professionals

Vi er et tværfagligt netværk for studerende og dig, der for nyligt er dimitteret fra en ingeniør-, teknisk eller naturvidenskabelig uddannelse. Her kan du udvide dit netværk og få redskaber til en god overgang til arbejdsmarkedet.

I IDA Young Professionals holder vi mange spændende arrangementer hvert år. Det kunne være konferencer i samarbejde med andre fagtekniske netværk, kurser i både personlig udvikling og forskellige IT-systemer, gå-hjem-møder om redskaber til dit nye studie- eller arbejdsliv, samt virksomhedsbesøg, studieture, foredrag og meget mere.

Vi har 7.500 medlemmer, så vi er et stort netværk, og der er altid mulighed for at møde nye mennesker og få nye kontakter, når vi mødes.

Følg os på Facebook, hvor vi blandt andet lægger artikler og alle vores arrangementer op.

Derfor skal du være med i IDA Young Professionals:

  • Deltag i arrangementerne og få ny viden og redskaber, der kan give din karriere et boost
  • Få mulighed for at være aktiv og hjælpe bestyrelsen med at planlægge arrangementer
  • Du modtager vores nyhedsmail med kommende arrangementer

Vil du høre mere, eller har du allerede nu en idé til et arrangement, du har lyst til at stable på benene, så kontakt netværkskoordinator Anne Dalgaard på ada@ida.dk.

Vedtægter for IDA Young Professionals

September 2018: Vil du være studentermedhjælp i IDA Young Professionals og IDA Lederforum?

YES 2016 Young Engineers Solutions

Young Engineers Solutions was a 2-day competition and prototyping workshop for engineers and science professionals from all over the world solving one of the biggest problems of our days. 100 engineers from all over Europe spent 11th-12th of November 2016 together. Look what they created.

I robotteknologiens navn

I forbindelse med ASME 2014 12th Biennial Conference on Engineering Systems Design and Analysis (ESDA2014) afholdt IDA Young professionals i samarbejde med American Society for Mechanical Engineers (ASME) en robotworkshop i København den 25. - 27. juni. Workshoppen havde fokus på simulering af robotter i LEGO Mindstorm og i Experior.

Kommende arrangementer
fra IDA Young Professionals

13 dec.
IDA Future Talks 2018
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 13. december kl. 13:00
14 feb.
Workshop i Storytelling (for iværksættere) – Fortæl DIN historie!
  • IDA Mødecenter, København V
  • torsdag d. 14. februar kl. 17:30
luk
close