13-12-2018 00:47:08

Netværk

Hold din viden opdateret. Kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg. IDA styrker din viden og din faglige horisont.

IDAs fagtekniske netværk Energi, Miljø og Global Development

Energi, Miljø og Global Development

Network: IDA har en række faglige netværk, hvor du kan dyrke forskellige specialer inden for Energi, Miljø og Global Development.
Af: IDA

Er energi, miljø, klima, grønne teknologier, bistands- og udviklingsarbejde blandt dine arbejds- eller interesseområder? Så har IDA en række teknologiske netværk, som matcher dine interesser.

Netværkene arrangerer hvert år en lang række konferencer, gå-hjem-møder, virksomhedsbesøg og studieture af høj faglig kvalitet

Er du medlem af IDA, kan du gratis melde dig ind i så mange netværk, som du har lyst til og interesse i. 

Også firma- og gæstemedlemmer kan få glæde af IDAs fagtekniske tilbud.

Fagtekniske netværk

IDA Energi

Vi er et landsdækkende fagteknisk netværk for dig, der arbejder med eller interesserer sig for energi. Vi arrangerer møder og kurser, hvor vi dykker ned i højaktuelle emner inden for energi-området.
Læs mere

IDA Global Development

I IDA Global Development arbejder vi med danske virksomheders og institutioners deltagelse i det internationale bistands- og udviklingsarbejde, herunder specielt i den danske udviklingsbistand, hvor vi tager aktuelle emner op.
Læs mere

IDA Grøn Teknologi

Vi er et socialt og fagligt netværk, der arbejder for at dreje den teknologiske udvikling i en mere menneskellig og grøn retning.
Læs mere

IDA Køle- & Varmepumpe Teknologi

Vi er et landsdækkende fagteknisk netværk for dig, der beskæftiger dig med eller har interesse for køle- og varmepumpeteknik.
Læs mere

IDA Miljø

IDA Miljøs er et socialt og fagligt netværk med fokus på miljøteknik og forureningsbekæmpelse i bred forstand. Vi arbejder tværfagligt og bevæger os også uden for det traditionelle ingeniørområde
Læs mere

IDA Geo

IDA Geo tilbyder foredrag og kurser indenfor geoinformatik, geografi, geologi, geodata, naturressourcer og miljøperspektiver.
Læs mere

Spildevandskomiteen

Siden slutningen af 1940'erne har Spildevandskomiteen spillet en væsentlig rolle for afløbs- og spildevandsteknikkens udvikling i Danmark
Læs mere

Regionale netværk

Fagteknik Vestjylland

Se regionens netværk

Læs mere

IDA Energi Østjylland

Se regionens netværk

Læs mere

Energiteknisk Gruppe, IDA Nord

Se regionens netværk

Læs mere

Miljøteknisk Gruppe, IDA Nord

Se regionens netværk

Læs mere

MiljøForum, IDA Nordsjælland

Se regionens netværk

Læs mere
luk
close