12-12-2018 04:51:36

Netværk

Hold din viden opdateret. Kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg. IDA styrker din viden og din faglige horisont.

Industri

Network: IDA har en række faglige netværk, hvor du kan dyrke forskellige specialer inden for Industri-området.
Af: IDA

Er kemi, bioteknologi, polymerteknologi, materialeprøvning og -forskning eller levnedsmidler blandt dine arbejds- eller interesseområder? Så har IDA en række teknologiske netværk, som matcher dine interesser.

Netværkene arrangerer hvert år en lang række konferencer, gå-hjem-møder, virksomhedsbesøg og studieture af høj faglig kvalitet.

Er du medlem af IDA, kan du gratis melde dig ind i så mange netværk, som du har lyst til og interesse i.

Også firma- og gæstemedlemmer kan få glæde af IDAs fagtekniske tilbud.

Fagtekniske netværk

IDA Bioteknologi

IDA Bioteknologi er et fagligt og socialt netværk for alle, der arbejder med eller interesserer sig for bioteknologi. Vi mødes til gå-hjem-møder og en årlig konferrence.
Læs mere

IDA Materialeteknologi

IDA Materialeteknologi er et tværfagligt forum for udveksling af viden om materialeforskning, materialeprøvning og andre materialeteknologiske aspekter.
Læs mere

IDA Kemi

Vi arbejder med kemi anvendt i forskning, udvikling og produktion, og vores hovedformål er at orientere medlemmerne og det omgivende samfund om tekniske problemstillinger, der har et kemisk indhold.
Læs mere

IDA Levnedsmiddelselskabet

Vi er et netværk for alle i levnedsmiddelsektoren og er drevet af en nysgerrighed og et ønske om at styrke vores kompetencer gennem møder, konferencer og kurser.
Læs mere

IDA Polymer

I IDA Polymer arbejder vi for at udbrede kendskabet til polymere materialers opbygning, egenskaber, forarbejdning og anvendelse
Læs mere

IDA Sundhedsteknologi

IDA Sundhedsteknologi er et landsdækkende fagteknisk netværk for dig, der brænder for at holde dig opdateret på det sidste nye inden for sundheds- og velfærdsteknologi.
Læs mere

IDA Food Network

Vi er et fagligt fællesskab, som er drevet af en nysgerrighed og et ønske om at styrke vores kompetencer. Vi arrangerer møder og kurser, hvor vi dykker ned i højaktuelle emner inden for fødevareområdet.
Læs mere

Regionale netværk

Sundhedsteknologisk gruppe, IDA Østjylland

Se regionens netværk

Læs mere

Biologisk Udvalg i Østjysk Region

Se regionens netværk

Læs mere

Kemi og Bioteknologisk udvalg, IDA Østjylland

Se regionens netværk

Læs mere

IDA Syd Kemiteknisk Udvalg

Se regionens netværk

Læs mere

Sundhedsteknologisk Gruppe, IDA Nord

Se regionens netværk

Læs mere

Kemi og Bioteknik, IDA Nord

Se regionens netværk

Læs mere

Kemiteknisk Gruppe, IDA Fyn

Se regionens netværk

Læs mere
luk
close