23-09-2018 12:45:12

Netværk

Hold din viden opdateret. Kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg. IDA styrker din viden og din faglige horisont.

IDAs fagtekniske netværk Teknologi og Anvendt naturvidenskab

Teknologi og Anvendt naturvidenskab

IDA har en række faglige netværk, hvor du kan dyrke forskellige specialer inden for design, innovation, uddannelse og teknologivurdering
Af: IDA

Er teknologianvendelse, uddannelse og forskning blandt dine arbejds- eller interesseområder? Så har IDA en række teknologiske netværk, som matcher dine interesser.

Netværkene arrangerer hvert år en lang række konferencer, gå-hjem-møder, virksomhedsbesøg og studieture af høj faglig kvalitet.

Er du medlem af IDA, kan du gratis melde dig ind i så mange netværk, som du har lyst til og interesse i.

Tilmeld dig online via på Min side > Mine abonnementer eller kontakt det enkelte selskabs netværkskoordinator. Kontaktdata finder du på selskabernes hjemmesider.

Også firma- og gæstemedlemmer kan få glæde af IDAs fagtekniske tilbud.

Teknologiske selskaber

Fagtekniske netværk

IDA Design & Innovation

IDA Design & Innovation er netværket for dig, som har interesse for produkt-, service- og systemudvikling/-design
Læs mere

IDA Education

IDA Education er et tværfagligt mødested for uddannelsesinteresserede. Her samles kolleger, her skabes faglige og venskabelige kontakter, her mødes man for at skabe fornyelse og debat
Læs mere

IDA Teknologivurdering

IDA Teknologivurdering er et tværfagligt selskab, der har til formål at opbygge og formidle viden om den teknologiske udviklings indflydelse på den enkelte og på samfundet, samt at skabe debat om teknologiens anvendelse og om muligheder for at påvirke udviklingen.
Læs mere

IDA Fremtidsteknologi

Rimer dine faglige interesser på emner som machine learning, blockchain, kunstig intelligens, robotter, selvkørende biler, kvantecomputere, smarte energisystemer? Så er IDA Fremtidsteknologi noget for dig. Det er helt gratis og alle er velkomne - også selvom du ikke er medlem af IDA.
Læs mere

IDA Bioscience

Interesserer du dig for biologi, bioteknologi og naturvidenskab generelt? Så skal du være medlem af IDA Bioscience.
Læs mere
luk
close