21-11-2018 13:18:14

Netværk

Hold din viden opdateret. Kurser, konferencer, gå hjem-møder og virksomhedsbesøg. IDA styrker din viden og din faglige horisont.

IDAs fagtekniske netværk Teknologi og Anvendt naturvidenskab

Teknologi og Anvendt naturvidenskab

IDA har en række faglige netværk, hvor du kan dyrke forskellige specialer inden for design, innovation, uddannelse og teknologivurdering
Af: IDA

Er teknologianvendelse, uddannelse og forskning blandt dine arbejds- eller interesseområder? Så har IDA en række teknologiske netværk, som matcher dine interesser.

Netværkene arrangerer hvert år en lang række konferencer, gå-hjem-møder, virksomhedsbesøg og studieture af høj faglig kvalitet.

Er du medlem af IDA, kan du gratis melde dig ind i så mange netværk, som du har lyst til og interesse i.

Også firma- og gæstemedlemmer kan få glæde af IDAs fagtekniske tilbud.

Fagtekniske netværk

IDA Design & Innovation

Rimer dine interesser på produkt, service, systemudvikling, innovation og design? Så meld dig ind i netværket IDA Design & Innovation.
Læs mere

IDA Education

Vi er et socialt og tværfagligt forum for uddannelsesinteresserede og mødes til debat og videndeling om alt fra didaktik til e-learning.
Læs mere

IDA Teknologivurdering

Vi er et socialt og tværfagligt netværk, der brænder for den teknologiske udvikling og den indflydelse, den har på den enkelte og samfundet.
Læs mere

IDA Fremtidsteknologi

Rimer dine faglige interesser på emner som machine learning, blockchain, kunstig intelligens, robotter, selvkørende biler, kvantecomputere, smarte energisystemer? Så er IDA Fremtidsteknologi noget for dig. Det er helt gratis og alle er velkomne - også selvom du ikke er medlem af IDA.
Læs mere

IDA Bioscience

IDA Bioscience er netværket for dig, der interesserer sig for biologi, bioteknologi og naturvidenskab generelt. Vi kommer vidt omkring aktuelle emner på gå-hjem-møder og konferencer i hele landet.
Læs mere
luk
close