21-08-2018 02:39:21

COME DRONE WITH US! Den 1. juni 2016 blev der afholdt Nordic Drone Games 2016 i Odense. Det var 6 timer med droner, spændende demonstrationer, inspirerende talere og vilde konkurrencer for alle der ikke kunne modstå droner eller ville opleve droner for første gang. Både studerende, start-ups og eksperter var tilstede, samt alle der syntes droner er fascinerende.

Video: Det kan du opleve til Nordic Drone Games

Til Nordic Drone Games i Odense d. 1 juni kan du opleve droner på tæt hold. Du kan blandt andet høre eksperter fortælle om brugen af droner og deres potentiale. Se videoerne nedenunder og hør, hvad du kan forvente at opleve til Nordic Drone Games.
22. mar. 2016 Af: Katja Isabel Romme Simonsen

De studerende på SDU gør sig klar til Nordic Drone Games

De studrende fra SDU gør sig klar til dette års Nordic Drone Games. De skal dyste de de spændende dronekonkurrencer - mød dem allerede nu.

Andreas Immanuel Graae - Droner og militærteknik

Hvordan præger droner vores kultur og hvordan har kulturen formet vores forståelse af droner? Få svaret fra Andreas Immanuel Graae fra Center for War Studies på SDU og mød ham til Nordic Drone Games 2016:

 

Thomas Mølgaard - Videreudvikling af droner

Udviklingen af robotter er langt fremme, og næste skridt er videreudviklingen af droner. Droner er robotter bare i flyvende form. Men hvad er det næste skridt i videreudviklingen af dronerne? Det vil Thomas Mølgaard fra Odense Invest fortælle mere om.  

.

Andreas Fugl - Droner 

Hvordan kan dansk erhvervsliv gøre brug af droner? Andreas Fugl fra Teknologisk Institut, center for robotteknologi, vil gøre dig klogere på lige netop det spørgsmål. Han vil blandt andet fortælle, at de kan bruges i landbruget eller til overvågning af miljøforhold.

 

.

Brad Beach - Potentialet for droner

Droneindustrien er blevet større, og man får mere og mere viden om teknologien. Brad Beach fra Center for Unmanned Aerial Systems, Syddansk Universitet, vil sørge for at introducere dig for dronerne og fortælle om potentialet for dem.

.

Feltbesøg

luk
close