26-04-2018 15:23:49

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Byggeri og anlæg Udfordringer med klimatilpasning i kystnære byer
Kystnære byer over hele landet skal ruste sig til en fremtid med havvandsstigning og stormflod. Ny guide samler syv gode eksempler på klimatilpasning i kystnære byer og kommer med anbefalinger til helhedsorienteret klimatilpasning.

Se også
Andre har også set disse videoer

Artificial meat - comming to a store near you?

Learn more about the "what", "how", "why" and "from the world's leading expert in the field, Professor Mark Post who wisited Copenhagen and IDA LEVS.

Anvendelse af genbrugsbeton - Cirkulær økonomi og beton

Cirkulær økonomi og beton v/ Erik K. Lauritzen, Erik Krogh Lauritzen ApS Kortfattet indledning om erfaringer og status for genanvendelse af beton. Derefter gives en vurdering af mulighederne for optimering af genanvendelse af beton med hensyn til ressourceeffektivitet og cirkulær økonomi samt mulighederne for markedsføring af knust beton som tilslag til ny beton. Indlægget afsluttes med visioner om forretningsmodeller, ressourcelogistik og industriel udvikling med henblik på byggeri med genanvendte betonmaterialer.

Oversvømmelse af København, den ”Blå/Grønne by”

Vi befinder os i en ny virkelighed, hvor skybrud er blevet en hyppigere del af vores hverdag. Hør om Københavns Kommunes skybrudsplan "Den Blå/Grønne by".

Designet af byen har betydning for vores adfærd

Den måde byen er designet på, har en stor betydning for, hvordan vi opfører os i byen. Hør spændende foredrag af Malene Freudendal-Pedersen, PhD, RUC.


Deltag i debatten

luk
close