10-12-2018 21:40:33

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Bølgekraft – fremtidens elforsyning?
Dette on demand webinar er optaget i efteråret 2015 og foregår på svensk. Webinaret varer 1,5 time.

Foredrag i Göteborg af SeaBased Lysekil – om et af de mest lovende og interessante bølgekraftanlæg i verden. Hør 2 ansatte ingeniører, Avalon Falcon, Chef for maskin & bearbejdning, samt Ingvar Skog, projektleder, berette om hidtidige udfordringer, løsninger og fremtidsudsigter.

Foredraget blev optaget i forbindelse med det årlige nordiske træf for regionsrådet IDA Nord, bestyrelserne i Tekna samt NiTo fra Oslo og Sveriges Ingeniørerne i Väst (Göteborg) – indledningsvist er det Kari Waldenström, der derfor byder velkommen. Det skal tilføjes, at Sveriges Ingeniørerne endnu ikke er så godt hjemme i brugen af webinarer, som vi f.eks. selv er – biled & lydkvalitet er derfor ikke optimale, men trods alt forståelige.

Foredraget afholdes udelukkende på svensk.

Se også
Andre har også set disse videoer

Regnekraft og mekanik åbner døren for robotternes tiår

Den eksponentielle teknologiudvikling driver ikke kun computere op i ydeevne og ned i pris. Det samme gælder robotter, som i både regnekraft, ”intelligens” og rent mekanisk er på vej i samme retning. (Webinaret er optaget d. 8-7-2015)

The Embedded Jungle

Indlæg v/Anders Westen, Technology Development Manager, Arrow.

Teknologi driver fremtiden - Ingeniører får ny guldalder-on demand

Digitalisering er den kraftigste motor under den teknologiske bølge, vi er midt i nu. Og hvad kommer alt dette til at betyde for ingeniører og andre teknologer?

Valg af IoT radioteknologi

Indlæg v/ Jakob Bjerre, CSO, Develco

Optimale arbejdsvilkår for den virtuelle medarbejder af Ann Merrit Rikke Nielsen

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?


Deltag i debatten

luk
close