10-12-2018 21:03:43

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Changing the world one hole at the time
Men denne slags forandring kommer ikke af sig selv. Undervejs har Erick måttet fyre hele bestyrelsen og 25% af de ansatte for at få en Pippi Langstrømpe-effekt, hvor alle siger "Det har jeg aldrig prøvet før, så det tror jeg godt jeg kan...”.

Erick er direktør i Thürmer Tools - og oldebarn til virksomhedens grundlægger, der opfandt og patenterede gevindet i 1898. Nu har Erick grundlagt Thürmer 3Dprint og taget patent på 3D-printede kølekanaler i skærende værktøjer. Patentet er vurderet til 200 mio. kr. af Teknologisk Institut. Erick vil disrupte værktøjsbranchen og satser på at blive "Spotify for Tools".

 

Se også
Andre har også set disse videoer

Er du omfattet af en klausul, der begrænser din jobmobilitet?

Hvis du kan svare ja på spørgsmålet, eller du er interesseret i at høre nærmere om klausuler, så er det en idé at tilmelde sig dette webinar. Her vil du kunne se og høre nærmere om reglerne og få tips til at forbedre klausulerne.

Industry and Logistics 4.0, new business models for competitiveness

In the new era, where Industry and Logistics 4.0 play a key role, companies need to dynamically adapt to their rapidly changing environment, assuming increasingly complex challenges that condition their business models.

Teknologi innoverer idrætten - Martin Hedal, Idrættens Analyseinstitut

Daglig ansvarlig for Idan Forum - Idrætssektorens Udviklingsforum. Bidrager med analyser af innovation og iværksætteri i idrætssektoren.

Thorium: Atomkraft version 2.0?

D. 4. februar havde vi 110 deltagere til det hidtil mest dybtgående arrangement på dansk grund om Thorium som mulighed for en ny generation atomkraft. Kunne du ikke være med, er her chancen for at se Kirk Sorensens indlæg.

The Digital Enterprise" - fra vision til virkelighed

Med udgangspunkt i produktion og automation belyses vigtigheden af at have et digitalt og holistisk syn på hele værdikæden. Dette begyndende ved udviklingen af selve produktet, der skal produceres (PLM), og efterfølgende det produktionsapparat, der skal producere det (automation).


Deltag i debatten

luk
close