20-02-2018 13:02:44

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Eksklusivt webinar med den verdensførende robotforsker Hiroshi Ishiguro
For nylig besøgte en af verdens førende robotforskere Hiroshi Ishiguro Danmark. Rolf Ask Clausen fra IDA fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi i Ingeniørforeningens TV-studie. Dette er et on demand webinar

For nylig besøgte en af verdens førende robotforskere Hiroshi Ishiguro Danmark. Vores egen Rolf Ask Clausen fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi i Ingeniørforeningens tv-studie. Hør hvad den nærmeste fremtid bringer, og hvad der kan ske, hvis man samtænker Googles teknologier, crowd computing og Apples Siri.

Ishiguro arbejder med den næste generation af robotter, som er selvstyrende og ligner mennesker. Han er netop i færd med at bygge en telestyret robot af sig selv. Robotter som kan være vores samtalepartnere og forstå vores behov, vores hensigter og den kontekst, der omgiver dem, og på den baggrund agere optimalt. Vi fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi, hvad den nærmeste fremtid bringer, og hvad der kan ske, hvis man samtænker Googles teknologier, crowd computing og Apples Siri. Hør Hiroshi Ishiguros synspunkter om grænsen mellem mennesker og robotter, og om hvorfor robotter skal ligne mennesker. Han giver endvidere sit bud på, hvem de førende aktører er i øjeblikket, og hvordan kan man bruge viden fra den virtuelle verden i den fysiske verden.

Se også
Andre har også set disse videoer

Teknologi i fremtidens byer ved Henrik Føns

Fremtidens byer er i ekstrem grad påvirket af kommende teknologier. Hvor bor folk? Hvordan køber vi ind? Hvad laver vi, når vi arbejder? Og hvor? Hvordan transporterer vi os rundt?

Erfaringer med international virksomhedskommunikation af Anne-Marie Skov

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?

Sikring af beredskabet i Energisektoren - Marlene Nybroe, Energinet og Jens Vedersøe, Energistyrelsen

Tværsektoriel samtænknings- og sikkerhedskonference for både offentlige og private aktører.

Hackernes metoder og værktøjer i Cyberspace

Hackerangrebene bliver flere og flere og samtidig mere alvorlige. Myndighederne, virksomhederne og mange borgere rammes næsten dagligt. Se og hør om hackernes metoder og værktøjer og deltag i debatten.

Hør robotekspert og rådgiver for Obama, Henrik Christensen

Oplev et inspirerende foredrag med robotekspert Henrik Christensen, rådgiver for Barack Obama


Deltag i debatten

luk
close