10-12-2018 19:11:38

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Eksklusivt webinar med den verdensførende robotforsker Hiroshi Ishiguro
For nylig besøgte en af verdens førende robotforskere Hiroshi Ishiguro Danmark. Rolf Ask Clausen fra IDA fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi i Ingeniørforeningens TV-studie. Dette er et on demand webinar

For nylig besøgte en af verdens førende robotforskere Hiroshi Ishiguro Danmark. Vores egen Rolf Ask Clausen fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi i Ingeniørforeningens tv-studie. Hør hvad den nærmeste fremtid bringer, og hvad der kan ske, hvis man samtænker Googles teknologier, crowd computing og Apples Siri.

Ishiguro arbejder med den næste generation af robotter, som er selvstyrende og ligner mennesker. Han er netop i færd med at bygge en telestyret robot af sig selv. Robotter som kan være vores samtalepartnere og forstå vores behov, vores hensigter og den kontekst, der omgiver dem, og på den baggrund agere optimalt. Vi fik et eksklusivt interview med ham om den nyeste robotteknologi, hvad den nærmeste fremtid bringer, og hvad der kan ske, hvis man samtænker Googles teknologier, crowd computing og Apples Siri. Hør Hiroshi Ishiguros synspunkter om grænsen mellem mennesker og robotter, og om hvorfor robotter skal ligne mennesker. Han giver endvidere sit bud på, hvem de førende aktører er i øjeblikket, og hvordan kan man bruge viden fra den virtuelle verden i den fysiske verden.

Se også
Andre har også set disse videoer

Driving IT: Tools - Digitale værktøjer til bedre digital ledelse

Med udgangpunkt i værktøjerne vi benytter til at understøtte digital ledelse i vores konsulenthus, vil jeg udfolde en række tekniske og strategiske overvejelser, samt bud på en metode til at holde balance i brugen af SaaS produkter og egen-udviklede værktøjer.

Ready to self-disrupt?

Erick Thürmer, adm. direktør, Thürmer Tools, giver os indblik i, hvordan Thürmer Tools på 3 år er gået fra at være en glemt, gammel og støvet virksomhed, der ikke havde nogen eksistensberettigelse, til en moderne tech- og datadrevet virksomhed, der blander sig med verdens største på sit felt.

Kulturtræningsprogrammet KLAR - Nye tilgange til udvikling af kompetencer hos medarbejdere og ledere i danske virksomheder af Signe Ørom

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?

Food and the City-on-demand optaget 31.08.16

Se eller gense Carlo Petrini's indlæg fra konferencen "Food & the City" afholdt 31. august 2016

Fremtidsupdate #14: Rumforskning, satellitter og DTU

Behovet for at diskutere og formidle vores teknologiske fremtid er større end nogensinde før. Sover du i timen, risikerer du at blive disrupted! Følg med i Fremtidsupdate og bliv klædt på til at møde fremtiden.


Deltag i debatten

luk
close