10-12-2018 18:53:47

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Er fremtidens teknologier en trussel eller redning?
Industrirobotterne stormer ind på de danske arbejdspladser. Samtidig betyder den teknologiske udvikling, at kunstig intelligens i fremtiden kun bliver mere raffineret. Når robotterne kommer, skal vi så være bange for, at de tager vores jobs eller er der grund til optimisme omkring fremtiden med nye teknologier? Hvordan sikrer vi, at mennesket forbliver i centrum, og hvem har i øvrigt ansvaret, når disse AI-baserede beslutningstagere handler?

I denne første udgave af Tanker om Tech (Tanker om Tech #1:) diskuterer IDAs formand Thomas Damkjær Petersen og Professor Philipp Schröder perspektiverne i den teknologiske udvikling.

Se også
Andre har også set disse videoer

Spis dig stærk – med den antiinflammatoriske livsstil

Om du er sofakartoffel eller sundhedsapostel, så glæd dig til foredraget. Du får med garanti et skud motivation og ny viden med hjem!

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

Eksamenspower - spis dig til en bedre eksamen med Martin Kreutzer

Eksamensperioden er en tid hvor stressniveauet stiger til urimelige højder, og hvor du presses til det yderste. Din kost en afgørende faktor, og med den rette strategi for hvad du indtager, kan du optimere din mentale ydeevne.

Søvnkuren – til dig, der er træt af at sove dårligt

Hvorfor kan vi ikke falde i søvn - eller vågner vi klokken 3 om natten, når vi i virkeligheden helst skulle sove trygt og godt flere timer længere?


Deltag i debatten

luk
close