10-12-2018 18:55:05

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Fremtidsupdate #11: Milliardgevinster ved førerløse biler - nye tal og beregninger
Der investeres i øjeblikket massivt i at gøre biler førerløse. De producenter, der knækker koden først, vil stå stærkt i konkurrencen. Der er nemlig store fordele for forbrugerne ved de autonome køretøjer, og derfor skal Danmark komme ud af starthullerne.

Når biler kører selv, giver det et samfundsøkonomisk gevinst på 20 mia. kroner årligt. Det viser en ny økonomisk analyse fra IDA. Hvordan hænger det sammen? Få svaret og følg med i Fremtidsupdate webinar om gevinsterne ved førerløse biler.

Gæst i studiet er Martin Kyed, cheføkonom i IDA. 

Vært: Rolf Ask Clausen, IDA

 

 

Se også
Andre har også set disse videoer

Blockchains betydning for fremtidens industri

Blockchain-teknologien er blevet beskrevet som den teknologi, der har størst potentiale til at ændre vores hverdag siden Internettet. I dette webinar kan du høre Danmarks Blockchain-ekspert, Martin von Haller Grønbæk, fortælle om, hvordan blockchain kan forandre fremtidens industri og hvad det kommer til at betyde for dig?

Fremtidsupdate #5: Gigabit-net til private

Endnu en gang kommer der mere liv i det gamle kobber-telenet, båndbredden til private kommer som første sted i verden op på fantastiske 1 Gb/sek. Gæst i studiet er teknisk direktør for Huawei Europa Mads Ambjørn Rasmussen.

3D-skanner-drevet digitalisering af dentalbranchen

Peter Dahl, civilingeniør hos 3Shape TRIOS A/S, fortæller, hvordan 3D-skanner-drevet digitalisering af dentalbranchen giver et væld af nye muligheder for tandlæger og patienter.

Fremtidsupdate #8: I gang med machine learning, men hvordan?

Fremtidsupdate tager pulsen på machine learning. Professor Ole Winther, DTU, er gæst i studiet.

Fremtidsupdate #14: Rumforskning, satellitter og DTU

Behovet for at diskutere og formidle vores teknologiske fremtid er større end nogensinde før. Sover du i timen, risikerer du at blive disrupted! Følg med i Fremtidsupdate og bliv klædt på til at møde fremtiden.


Deltag i debatten

luk
close