27-05-2018 01:22:15

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Fremtidsupdate #12: Blockchain (og bitcoin) - hvilke muligheder byder fremtiden på
Fremtidsupdate har Martin von Haller Grønbæk, advokat og partner i Bird & Bird, i studiet til et kig ind i fremtiden for blockchain. Martin har 20 års erfaring med startup, emerging technologies og en unik indsigt i kommende anvendelser af blockchain.

Hvilke anvendelser har og får den underliggende teknologi under bitcoin, den såkaldte blockchain, i forbindelse med økonomiske og andre transaktioner, herunder smarte kontrakter? Fremtidsupdate får en ekspert i studiet, nemlig Martin von Haller Grønbæk. Hvordan er sammenhængen til digitale betalingsmidler?
 
Martin von Haller Grønbæk er en af Danmarks førende it-advokater med næsten 20 års erfaring i rådgivning af danske og internationale virksomheder om juridiske og kommercielle forhold i forbindelse med it. Han betragtes som en pioner, hvad angår juridiske aspekter af Online Technology Solutions (e-handel, internet og webservice), cyber- og it-sikkerhed, open source, åbne data og brug af andre åbne licensformer såsom Creative Commons. Martin arbejder til daglig med spirende områder såsom 3D-printing, Robotics, smart networks og smart cities, wearable tech, IoT, FinTech, Bitcoin og blockchain-teknologier. 

Vært: Rolf Ask Clausen, Ingeniørforeningen, IDA

Se også
Andre har også set disse videoer

Blockchains betydning for fremtidens industri

Blockchain-teknologien er blevet beskrevet som den teknologi, der har størst potentiale til at ændre vores hverdag siden Internettet. I dette webinar kan du høre Danmarks Blockchain-ekspert, Martin von Haller Grønbæk, fortælle om, hvordan blockchain kan forandre fremtidens industri og hvad det kommer til at betyde for dig?

Thorium: Atomkraft version 2.0?

D. 4. februar havde vi 110 deltagere til det hidtil mest dybtgående arrangement på dansk grund om Thorium som mulighed for en ny generation atomkraft. Kunne du ikke være med, er her chancen for at se Kirk Sorensens indlæg.

Argumentation - du skal overbevise, ikke overtale

Argumentation handler om at overbevise - i modsætning til at overtale. Lær hvordan du overbeviser kolleger, ledelsen eller..... og får dem til at følge dig.

Sådan virker fremtidens disruptive virksomheder

Webinar on demand om fremtidens disruptive virksomheder: De eksponentielle organisationer.

Fremtidsupdate #9: Det teknologiske Kina

Hvad kan vi lære af Kina og deres imponerende teknologiudvikling? Hvor langt er de og hvordan har de gjort?


Deltag i debatten

luk
close