21-11-2017 16:36:20

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Fremtidsupdate #12: Blockchain (og bitcoin) - hvilke muligheder byder fremtiden på
Fremtidsupdate har Martin von Haller Grønbæk, advokat og partner i Bird & Bird, i studiet til et kig ind i fremtiden for blockchain. Martin har 20 års erfaring med startup, emerging technologies og en unik indsigt i kommende anvendelser af blockchain.

Hvilke anvendelser har og får den underliggende teknologi under bitcoin, den såkaldte blockchain, i forbindelse med økonomiske og andre transaktioner, herunder smarte kontrakter? Fremtidsupdate får en ekspert i studiet, nemlig Martin von Haller Grønbæk. Hvordan er sammenhængen til digitale betalingsmidler?
 
Martin von Haller Grønbæk er en af Danmarks førende it-advokater med næsten 20 års erfaring i rådgivning af danske og internationale virksomheder om juridiske og kommercielle forhold i forbindelse med it. Han betragtes som en pioner, hvad angår juridiske aspekter af Online Technology Solutions (e-handel, internet og webservice), cyber- og it-sikkerhed, open source, åbne data og brug af andre åbne licensformer såsom Creative Commons. Martin arbejder til daglig med spirende områder såsom 3D-printing, Robotics, smart networks og smart cities, wearable tech, IoT, FinTech, Bitcoin og blockchain-teknologier. 

Vært: Rolf Ask Clausen, Ingeniørforeningen, IDA

Se også
Andre har også set disse videoer

Spis dig stærk – med den antiinflammatoriske livsstil

Om du er sofakartoffel eller sundhedsapostel, så glæd dig til foredraget. Du får med garanti et skud motivation og ny viden med hjem!

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Revolution i fremstillingen af bæredygtig biobrændstof på vej?

Nationale og internationale medier bugnede for nyligt med overskrifter om en ny banebrydende opdagelse, med potentialet til at revolutionere fremstillingen af biobrændstof og knække kurven for CO2-udledning fra transportsektoren.

Få tingene gjort! – kom hurtigere i gang og spar tid hver dag

Du ved udmærket, at det er på høje tid at gå i gang med opgaven. Faktisk har du udskudt den så længe, at den er begyndt at haste, og den dårlige samvittighed gnaver..

Bjarne Stroustrup og Poul-Henning Kamp på en gang, C++ med mere

Bjarne Stroustrup taler om “What C++ is and what it will become”.


Deltag i debatten

luk
close