10-12-2018 18:54:52

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Fremtidsupdate #14: Rumforskning, satellitter og DTU
Behovet for at diskutere og formidle vores teknologiske fremtid er større end nogensinde før. Sover du i timen, risikerer du at blive disrupted! Følg med i Fremtidsupdate og bliv klædt på til at møde fremtiden.

Det går ekstremt hurtigt i den teknologiske verden. Teknologier udvikles med lynets hast: robotter, kunstig intelligens, selvkørende biler, internet of things, DNA-sekventering er kun få eksempler.

Fremtidsupdate har professor John Leif Jørgensen, DTU Space, i studiet til en snak om rumforskning, satellitter og DTU.

Vært: Rolf Ask Clausen, Ingeniørforeningen, IDA

Se også
Andre har også set disse videoer

Sikkerhed i Cyberspace – et fælles ansvar!

Sikkerheden i ”Cyberspace” er med god grund et emne som de fleste interesserer sig for, og som også har medlemskredsens store bevågenhed. Ikke mindst set i lyset af de talrige angreb og sikkerhedsbrud vi næsten dagligt kan læse om i medierne.

HR systems support to project management – directly or via Project Management Office

Speaker: Agnès Roux-Kiener, Senior Fellow, Human Capital. Previously at IBM and Unilever. Vice-President of French IPMA Association, SMaP

Projekter på halv tid med dobbelt effekt – inspiration fra pilotprojekt i Projekt Half Double

Hvordan ekstremt fokus på Impact, Flow og Leadership kan nedsætte gennemløbstiden og øge værdiskabelsen af det enkelte projekt.

Fifteen future trends in project management - helps to focus your strategy in the right direction

Projectification of societies; Coping with complexity; Transnationalization of PM; Virtulazation of PM; Woman in PM; Sustainability

Erfaringer med international virksomhedskommunikation af Anne-Marie Skov

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?


Deltag i debatten

luk
close