10-12-2018 21:12:42

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Fremtidsupdate #16 live-webinar fra IDAs studie
Henrik Bennetsen fra opfinderfabrikken Otherlab, fortæller om innovation i Silicon Valley, startups og sin egen iværksætter-rejse fra Esbjerg til San Francisco.

En ny bevægelse har været i gang i nogle år, især i USA, hvor lokale værksteds-fællesskaber og små innovative hjælpe-virksomheder hjælper ideer frem.

Teknologisk er der meget avancerede muligheder til stede, og det er på den måde blevet langt lettere at udvikle og starte nyt.

Fremtidsupdate får besøg af Henrik Bennetsen, som arbejder med business innovation i USA med stort kendskab til disse nye forhold.

Henrik Bennetsen er COO i opfinderfabrikken Otherlab, og hjælper start-up virksomheder med at udvikle deres teknologier, både inden for sol- og vind teknologier, maskiner, robotter og meget mere.

Se det optagede indlæg fra Fremtidsupdate, og lad dig inspirere af Otherlabs historie. Du kan høre om innovation i Silicon Valley, startups og Henriks egen iværksætter-rejse fra Esbjerg til San Fransisco.

Se også
Andre har også set disse videoer

Fremtidsupdate #17: Når produktion bliver lokalt 3D print

Gæst i studiet bliver Erick Thürmer, direktør i Thürmer Tools og oldebarn af virksomhedens grundlægger.

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Fremtidsupdate #13: Sensorer og nanoteknologi: Hvad sker der de kommende år?

Fremtidsupdate tager pulsen på fremtidens teknologier, som udvikles med stadig større hastighed med både nye muligheder og brutale konsekvenser.

Fremtidsupdate #11: Milliardgevinster ved førerløse biler - nye tal og beregninger

Der investeres i øjeblikket massivt i at gøre biler førerløse. De producenter, der knækker koden først, vil stå stærkt i konkurrencen. Der er nemlig store fordele for forbrugerne ved de autonome køretøjer, og derfor skal Danmark komme ud af starthullerne.


Deltag i debatten

luk
close