10-12-2018 21:12:17

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Fremtidsupdate #4: Det autonome Himmerland
Himmerland er på vej med et omfattende projekt med selvkørende biler. Hvordan, hvornår, hvor meget? Gæst i studiet er Henrik Schärfe, direktør i fonden Autonomous, tidligere forsker v. Aalborg Univertitet.

Se også
Andre har også set disse videoer

UAS Denmark

UAS Denmark afholdt for tredje gang årsmøde for dronebranchen i Danmark. Arrangementet blev optaget den 23. februar 2016.

Fremtidsupdate #5: Gigabit-net til private

Endnu en gang kommer der mere liv i det gamle kobber-telenet, båndbredden til private kommer som første sted i verden op på fantastiske 1 Gb/sek. Gæst i studiet er teknisk direktør for Huawei Europa Mads Ambjørn Rasmussen.

Erfaringer med international virksomhedskommunikation af Anne-Marie Skov

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?

Hør robotekspert og rådgiver for Obama, Henrik Christensen

Oplev et inspirerende foredrag med robotekspert Henrik Christensen, rådgiver for Barack Obama

Regnekraft og mekanik åbner døren for robotternes tiår

Den eksponentielle teknologiudvikling driver ikke kun computere op i ydeevne og ned i pris. Det samme gælder robotter, som i både regnekraft, ”intelligens” og rent mekanisk er på vej i samme retning. (Webinaret er optaget d. 8-7-2015)


Deltag i debatten

luk
close