10-12-2018 19:00:25

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Fremtidsupdate #5: Gigabit-net til private
Endnu en gang kommer der mere liv i det gamle kobber-telenet, båndbredden til private kommer som første sted i verden op på fantastiske 1 Gb/sek. Gæst i studiet er teknisk direktør for Huawei Europa Mads Ambjørn Rasmussen.

Endnu en gang kommer der mere liv i det gamle kobber-telenet, når båndbredden til private kommer op på fantastiske 1 Gb/sek som det første sted i verden. Fremtidsupdate har snakket med teknisk direktør for Huawei Europa, Mads Ambjørn Rasmussen.

Det ældgamle danske kobbertelenet er blevet erklæret dødt mange gange. Men senest med udgangen af 2017 får alle danske hjem, som har kobber lagt ind fra TDC, mulighed for at få 1 Gb/sekund båndbredde med teknologi rullet ud af kinesiske Huawei. Fremtidsupdate havde 24/5 besøg af Mads Arnbjørn Rasmussen, Teknisk Direktør, Fast bredbånd og video, Huawei Europa til en præsentation og grundig forklaring af teknologien.

Vores gæst forklarede i dybden om den kommende udrulning af gigabit-båndbredde til private på det såkaldte coaxialnet.

Se også
Andre har også set disse videoer

UAS Denmark

UAS Denmark afholdt for tredje gang årsmøde for dronebranchen i Danmark. Arrangementet blev optaget den 23. februar 2016.

Fremtidsupdate #4: Det autonome Himmerland

Himmerland er på vej med et omfattende projekt med selvkørende biler. Hvordan, hvornår, hvor meget? Gæst i studiet er Henrik Schärfe, direktør i fonden Autonomous, tidligere forsker v. Aalborg Univertitet.

Teknologi i fremtidens byer

ved Henrik Føhns, radiovært på P1 Harddisken og teknologikender

Hør robotekspert og rådgiver for Obama, Henrik Christensen

Oplev et inspirerende foredrag med robotekspert Henrik Christensen, rådgiver for Barack Obama

Erfaringer med international virksomhedskommunikation af Anne-Marie Skov

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?


Deltag i debatten

luk
close