10-12-2018 19:08:54

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Fremtidsupdate #9: Det teknologiske Kina
Hvad kan vi lære af Kina og deres imponerende teknologiudvikling? Hvor langt er de og hvordan har de gjort?

Peter Lisbydg, Kina-ekspert og arrangør af talrige delegationsbesøg for danske virksomheder, giver indsigt i hvad der rører sig lige nu. 
 

Vært: Rolf Ask Clausen 

---

Det går ekstremt hurtigt i den teknologiske verden. Teknologier udvikles med lynets hast: robotter, kunstig intelligens, selvkørende biler, internet of things, DNA-sekventering er kun få eksempler.

Behovet for at diskutere og formidle vores teknologiske fremtid er større end nogensinde før. Sover du i timen, risikerer du at blive disrupted! Følg med i Fremtidsupdate og bliv klædt på til at møde fremtiden.

IDA Fremtidsteknologi inviterer gæster og eksperter i IDAs studie til at give dig indblik i den teknologiske fremtid der venter dig forude.

Se også
Andre har også set disse videoer

Fremtidsupdate #12: Blockchain (og bitcoin) - hvilke muligheder byder fremtiden på

Fremtidsupdate har Martin von Haller Grønbæk, advokat og partner i Bird & Bird, i studiet til et kig ind i fremtiden for blockchain. Martin har 20 års erfaring med startup, emerging technologies og en unik indsigt i kommende anvendelser af blockchain.

Fremtidsupdate #11: Milliardgevinster ved førerløse biler - nye tal og beregninger

Der investeres i øjeblikket massivt i at gøre biler førerløse. De producenter, der knækker koden først, vil stå stærkt i konkurrencen. Der er nemlig store fordele for forbrugerne ved de autonome køretøjer, og derfor skal Danmark komme ud af starthullerne.

Fremtidsupdate #16: Den nye opfinderbevægelse

Henrik Bennetsen fra opfinderfabrikken Otherlab, fortæller om innovation i Silicon Valley, startups og sin egen iværksætter-rejse fra Esbjerg til San Francisco.

Frygtløs ledelse - Håndtér din frygt, og styrk din autencitet v/Morten Henriksen og Thomas Lundby

Webinaret blev optaget på konferencen "Ledelse der styrker", afholdt i Ingeniørforeningen d. 6. Oktober 2016. Her mødtes ca. 400 højtuddannede ledere med teknisk og naturvidenskabelig baggrund, for at blive inspireret til at blive bedre ledere i Industri 4.0.

Sådan virker fremtidens disruptive virksomheder

Webinar on demand om fremtidens disruptive virksomheder: De eksponentielle organisationer.


Deltag i debatten

luk
close