10-12-2018 21:03:19

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Hands-on privacy
Er du sikker på nettet? Helt sikker?

Bevidstheden om at det er vigtigt at beskytte sine private oplysninger online er stigende hos danskerne. Det viser en nylig undersøgelse, som Erhvervsstyrelsen har gennemført i samarbejde med Ingeniørforeningen, IDA. Men for den enkelte kan det være uoverskueligt at sikre sig selv på mobilen, computeren og hjemmenetværket. Vi læser aldrig "det med småt" for, hvad er alternativet?

IDAs digitale udviklingsredaktør Kim Elmose blogger om privacy på Privatliv.nu og vil i dette webinar præsentere konkret software / programmer til at sikre og anonymisere sin færden på nettet, så du umiddelbart efter webinaret kan komme i gang.

Oplægsholder:  Kim Elmose.

Se også
Andre har også set disse videoer

The Embedded Jungle

Indlæg v/Anders Westen, Technology Development Manager, Arrow.

Considerations for Industrial IoT Solutionradioteknologi

Indlæg v/ Gilad Mizrahi, Data Respons A/S.

Not your Grandmother's Embedded system

Indlæg af Clive "Max" Maxfield, Editor.

Regnekraft og mekanik åbner døren for robotternes tiår

Den eksponentielle teknologiudvikling driver ikke kun computere op i ydeevne og ned i pris. Det samme gælder robotter, som i både regnekraft, ”intelligens” og rent mekanisk er på vej i samme retning. (Webinaret er optaget d. 8-7-2015)

Skabelse af tillidsfulde relationer i internationale teams og projekter af Mie Femø Nielsen

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?


Deltag i debatten

luk
close