10-12-2018 18:56:38

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Kan FNs verdensmål redde verden? Kan teknologien?
Mød den tidligere formand for FNs generalforsamling Mogens Lykketoft og IDAs formand Thomas Damkjær Petersen i dialog om, hvordan vi i Danmark kan bidrage med teknologi og teknologisk udvikling til at nå FNs verdensmål.

Vi står over for store globale udfordringer. På FN’s topmøde i 2015 blev en hidtil ambitiøs udviklingsdagsorden vedtaget. Den består af 17 konkrete verdensmål, som frem mod 2030 skal sikre kursen mod en mere bæredygtig udvikling.

IDAs medlemmer har forudsætningerne for at bringe nye løsninger i spil og har derfor en afgørende rolle i den bæredygtige udvikling og indfrielse af verdensmålene. IDA bruger selv verdensmålene, og da foreningen i maj 2017 lancerede sin nye Vision 2025 var det med udgangspunkt i de 17 verdensmål. 

Se også
Andre har også set disse videoer

Exoskeletter - når menneske og maskine smelter sammen til ét

Oplev Simon Christensen, PhD ved Aalborg Universitet, fortælle om den ultimative robot, Exoskelettet, som er en teknologi, som bringer mennesket helt tæt på maskinen.

Start din egen konsulentvirksomhed

Overvejer du at starte som selvstændig konsulent?

Få kapital til dit startup

Få kapital til dit startup Hvad enten du har en helt nystartet virksomhed, et nyt produkt eller en virksomhed med et vækstpotentiale, som kræver større midler at få udviklet, så er der flere veje til finansiering end omkring den lokale bank. For eksempel business angels, venture fonde, accelerator programmer, lån via Vækstfonden, eller forskellige offentlige støtteordninger. Og ikke at forglemme: dig selv og dit netværk.

Den aktuelle terrortrussel samfundet står overfor - Lars Erslev Andersen, DIIS

Tværsektoriel samtænknings- og sikkerhedskonference for både offentlige og private aktører.


Deltag i debatten

luk
close