10-12-2018 21:02:04

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Regnekraft og mekanik åbner døren for robotternes tiår
Den eksponentielle teknologiudvikling driver ikke kun computere op i ydeevne og ned i pris. Det samme gælder robotter, som i både regnekraft, ”intelligens” og rent mekanisk er på vej i samme retning. (Webinaret er optaget d. 8-7-2015)

Regnekraft og mekanik åbner døren for robotternes tiår Direktør og partner i Blue Ocean Robotics Claus Risager diskuterer i dette webinar detaljer i de kommende robotter, lige fra hvad de kan forstå, til hvilke opgaver, de kan løse og hvordan de f.eks. i fremtiden vil lære at håndtere farmors fine glas. Vi kan forvente robotter i gadebilledet indenfor en ganske kort årrække, spår han f.eks. Er robotter på vej op i hype, går det for stærkt? Hvilke og hvor mange jobs skaber de? Hvad kan robotter i 2025? Hvorfor opkøber Google robotproducenter?

Oplægsholder: Claus Risager, Partner& Director at Blue Ocean Robotics, M.Sc., Ph.D. in Robotics & Artificial Intelligence.

 

Vært: Rolf Ask Clausen, IDA. 

Se også
Andre har også set disse videoer

The Embedded Jungle

Indlæg v/Anders Westen, Technology Development Manager, Arrow.

Considerations for Industrial IoT Solutionradioteknologi

Indlæg v/ Gilad Mizrahi, Data Respons A/S.

Not your Grandmother's Embedded system

Indlæg af Clive "Max" Maxfield, Editor.

Skabelse af tillidsfulde relationer i internationale teams og projekter af Mie Femø Nielsen

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?

Sustainable diets for 21st Century towns and cities: is this too much to expect?

Se eller gense keynote indlæg ved Tim Lang fra konferencen Food & the City.


Deltag i debatten

luk
close