10-12-2018 18:55:38

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Sådan virker fremtidens disruptive virksomheder
Webinar on demand om fremtidens disruptive virksomheder: De eksponentielle organisationer.

”Disruption” står øverst på dagsordenen hos stadig flere danske virksomheder. Alting digitaliseres, nye forretningsmodeller skyder op med hidtil uset hast og konkurrencen kommer fra de mest uventede kanter. Tænk på eksempler som Uber, Airbnb og Netflix, som i en digital tid har forandret konkurrencen inden for hhv. taxa, hoteller og film fundamentalt og dermed er i gang med at ”disrupte” eksisterende virksomheder og brancher.

Hvordan bliver man den virksomhed, der disrupter de andre frem for selv at blive disrupted? Svaret ligger i at blive en eksponentiel organisation. En ny type organisation, der via 11 konkrete karakteristika bliver i stand til at gøre tingene minimum 10 gange hurtigere, billigere og smartere end konkurrenterne. 

IDA og innovationshuset DARE2 inviterer til gratis on demand med ExO Evangelist og medstifter af Singularity University Chapter Copenhagen Kris Østergaard. Han har oversat den amerikanske bestseller Eksponentielle Organisationer, skrevet af Singularity Universitys globale ambassadør Salim Ismail, til dansk og hjælper til daglig virksomheder i hele verden med at blive eksponentielle organisationer.

Vært ved webinaret er Rolf Ask Clausen, Ingeniørforeningen.

Se også
Andre har også set disse videoer

Fremtidsupdate #1: Selfie droner, robotter og selvkørende biler.

Gæst i studiet er Henrik Christensen, Ph.D., Dr. Techn. h.c., KUKA Chair of Robotics, Executive Director, Institute for Robotics and Intelligent Machines, Georgia Tech og emnet er selvkørende bilers teknologi.

Kreativitet – omvendt brainstorming og andre kreativitetsteknikker

Er du mødeleder, facilitator - eller bare interesseret i at kende flere værktøjer til at tænke ud af boksen, så brug en time på dette webinar.

Deleøkonomi som trussel og mulighed

Hør Claus Skytte, der er forfatter og ekspert i deleøkonomi, når han på dedikeret og entusiastisk vis øser ud af sin viden om deleøkonomi.

Fremtidsupdate #17: Når produktion bliver lokalt 3D print

Gæst i studiet bliver Erick Thürmer, direktør i Thürmer Tools og oldebarn af virksomhedens grundlægger.

Lær at byde problemerne velkommen del 2

- som leder kan du nemlig være sikker på, at problemerne nok skal komme til dig.


Deltag i debatten

luk
close