10-12-2018 18:56:41

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Teknologi i fremtidens byer ved arkitekt Henriette Vamberg
Fremtidens byer er i ekstrem grad påvirket af kommende teknologier. Hvor bor folk? Hvordan køber vi ind? Hvad laver vi, når vi arbejder? Og hvor? Hvordan transporterer vi os rundt?

Det er nogle af de generelle spørgsmål, der kan stilles, når nu vi ved, at selvkørende biler og lastbiler er på vej, at alle har smartphones, at mange indkøb skifter til onlinehandel.

Urbaniseringen og mega-trends i byudviklingen
Verdens befolkning er i stigende grad på vej mod byerne, men hvor er byerne på vej hen i en tid med en voldsom teknologiudvikling, som både varsler muligheder og udfordringer for et godt liv i byerne? Henriette Vamberg er arkitekt og leder arbejdet med at transformere byer over det meste af kloden hos Gehl Architects med udgangspunkt Jan Gehls verdenskendte tilgang til byer og deres udformning.

Se også
Andre har også set disse videoer

Regnekraft og mekanik åbner døren for robotternes tiår

Den eksponentielle teknologiudvikling driver ikke kun computere op i ydeevne og ned i pris. Det samme gælder robotter, som i både regnekraft, ”intelligens” og rent mekanisk er på vej i samme retning. (Webinaret er optaget d. 8-7-2015)

The Embedded Jungle

Indlæg v/Anders Westen, Technology Development Manager, Arrow.

Erfaringer med international virksomhedskommunikation af Anne-Marie Skov

Hvad er de vigtigste udfordringer for internationale virksomheder, når det gælder kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen? Og hvad kan man gøre for at imødekomme disse udfordringer?

Teknologi driver fremtiden - Ingeniører får ny guldalder-on demand

Digitalisering er den kraftigste motor under den teknologiske bølge, vi er midt i nu. Og hvad kommer alt dette til at betyde for ingeniører og andre teknologer?

Teknologi i fremtidens byer

ved Henrik Føhns, radiovært på P1 Harddisken og teknologikender


Deltag i debatten

luk
close