10-12-2018 21:02:59

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Teknologi i fremtidens byer ved Henrik Føhns, radiovært på P1 Harddisken og teknologikender
ved Henrik Føhns, radiovært på P1 Harddisken og teknologikender

Fremtidens byer er i ekstrem grad påvirket af kommende teknologier. Hvor bor folk? Hvordan køber vi ind? Hvad laver vi, når vi arbejder? Og hvor? Hvordan transporterer vi os rundt?

Det er nogle af de generelle spørgsmål, der kan stilles, når nu vi ved, at selvkørende biler og lastbiler er på vej, at alle har smartphones, at mange indkøb skifter til onlinehandel.

Disse teknologier rammer byerne
Robotter og apps, bioteknologi, droner, sociale medier med meget mere: Hvilke teknologier vil påvirke fremtidens by? Radiovært på P1 Harddisken og teknologikender Henrik Føhns giver sit bud.

Se også
Andre har også set disse videoer

Regnekraft og mekanik åbner døren for robotternes tiår

Den eksponentielle teknologiudvikling driver ikke kun computere op i ydeevne og ned i pris. Det samme gælder robotter, som i både regnekraft, ”intelligens” og rent mekanisk er på vej i samme retning. (Webinaret er optaget d. 8-7-2015)

The Embedded Jungle

Indlæg v/Anders Westen, Technology Development Manager, Arrow.

Teknologi driver fremtiden - Ingeniører får ny guldalder-on demand

Digitalisering er den kraftigste motor under den teknologiske bølge, vi er midt i nu. Og hvad kommer alt dette til at betyde for ingeniører og andre teknologer?

Valg af IoT radioteknologi

Indlæg v/ Jakob Bjerre, CSO, Develco

Considerations for Industrial IoT Solutionradioteknologi

Indlæg v/ Gilad Mizrahi, Data Respons A/S.


Deltag i debatten

luk
close