10-12-2018 21:07:19

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Fremtidsteknologi Teknologi i fremtidens byer ved Henrik Føns
Fremtidens byer er i ekstrem grad påvirket af kommende teknologier. Hvor bor folk? Hvordan køber vi ind? Hvad laver vi, når vi arbejder? Og hvor? Hvordan transporterer vi os rundt?

Det er nogle af de generelle spørgsmål, der kan stilles, når nu vi ved, at selvkørende biler og lastbiler er på vej, at alle har smartphones, at mange indkøb skifter til onlinehandel.

Adfærdsdesign og data som redskaber i byudviklingen
Menneskelig adfærd er ofte den største hindring for, at viden og teknologi udnyttes optimalt, så hvilken rolle spiller adfærdsdesign og data i planlægningen af fremtidens byer? Simon Bentholm er adfærdsdesigner hos konsulentbureauet /Kl.7 og medforfatter til bøgerne ’Data - Virksomhedens nye grundstof’ og ’Adfærdsdesign - aben og jakkesættet’

Teknologien kommer – er København klar?
Hvordan håndterer en storby kravet om at være smart og på forkant med udviklingen, når hastigheden i teknologiudviklingen øges dag for dag? Kim Spiegelberg Stelzer er specialkonsulent i Københavns Kommunens inkubator for Smart City initiativer ’Copenhagen Solutions Lab’.

Se også
Andre har også set disse videoer

Fremtidsupdate #3: Genomsekventering og synergien med de danske sundhedsdata

6,5 mio. patientjournaler, tusindvis af medikamenter tilsat genetiske data i voldsomme mængder. Alt gemt i en beskyttet computer til brug for bioinformatisk forskning. Professor Søren Brunak ruller perspektivet for fremtidens medicin ud.

Digital Innovation at Festo

Business model innovation for Industry 4.0 products

Spis dig til en sund hjerne!

Forskningen indenfor bioaktive komponenter og sundhed stryger derud af, men hvad er op og ned indenfor dette felt, og hvem kan det gavne? Vi vil afdække mulighederne for at spise sig til en sund hjerne og undersøge mulighederne for anprisning af effekten!

Mind the health tracker you wear

Se Nicola Dragonis indlæg på Driving IT 2015.

Fremtidsupdate #12: Blockchain (og bitcoin) - hvilke muligheder byder fremtiden på

Fremtidsupdate har Martin von Haller Grønbæk, advokat og partner i Bird & Bird, i studiet til et kig ind i fremtiden for blockchain. Martin har 20 års erfaring med startup, emerging technologies og en unik indsigt i kommende anvendelser af blockchain.


Deltag i debatten

luk
close