10-12-2018 21:05:16

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Industri 20 fascinerende materialer og teknologier på 45 minutter
Termoplast, der kan formes i hånden, superabsorberende polymer, en ny form for kodede magneter med overraskende egenskaber, varmegenererende maling og do-it-yourself superhydrofobisk coating. Det er nogle af de ting civilingeniør Erik Haastrup Müller præsenterer på denne 45 minutters rundtur i inspirerende materialer og teknologier.

Program:
Termoplast, der kan formes i hånden, superabsorberende polymer, en ny form for kodede magneter med overraskende egenskaber, varmegenererende maling og do-it-yourself superhydrofobisk coating. Det er nogle af de ting civilingeniør Erik Haastrup Müller præsenterer på denne 45 minutters rundtur i inspirerende materialer og teknologier. Udover at fortælle om de enkelte materialer giver Erik underholdende eksempler på hvor materialerne bruges i dag, samt gode idéer til, hvor de kan bruges i fremtiden.
 
Der vil være noget for enhver smag og måske noget du kan bruge i dit næste produkt eller projekt.

Foredragsholder:
Erik Haastrup Müller er civilingeniør og startede i 2009 firmaet Futation, der hjælper udviklingsafdelinger med at opdage nye materialer, teknologier og processer. Futation forsyner hver måned en lang række udviklingsafdelinger og uddannelsesinstitutioner med vareprøver på materialer, der kan indgå i fremtidens produkter. Vareprøverne udvælges med et fokus på materialer, der har specielle egenskaber, er ukendte eller nye. Materialesamlingerne hos Futations kunder indeholder i dag eksempler på op til 300 forskellige materialer, teknologier og processer.
 
Erik har også startet MaterialSampleShop.com, hvor produktudviklere og studerende har let adgang til vareprøver og små mængder af inspirerende materialer.

Se også
Andre har også set disse videoer

The missing link in product development

On-demand Webinar (recorded 16/6-2015): What is preventing the Danish industry from making big profit out of our innovative skills? A survey has revealed the weak link and show that we unfortunately are behind compared to our competitors.

Business casen, elsket og hadet

Som projektleder og forretningskonsulent møder man rigtig tit "Business casen", enten skal den udarbejdes eller medvirke til at sætte rammerne for et projekt. Samtidig er fokus i medierne på gevinstrealiseringen, hvilket de færreste er særlige gode til eller har nok interesse i, når det kommer til stykket.

Visuel projektledelse

Hvad er visuel Projektledelse, få inspiration til din projektplanlægningsproces med René Figgé, projektchef og underviser

Droner til inspektion af vanskeligt tilgængelige installationer - Rasmus Møller

Droneflyvninger er godt på vej til at erstatte traditionelle og kostbare helikopterinspektioner af fx højspændingsledninger, vindmøller og gasledninger. En droneflyvning er langt billigere og kan indsamle tusinder af billeder, så elselskabet kan holde øje med ledningernes tilstand.

Brug af droner i indendørs industrielle miljøer, er det muligt? - Jacob Theilgaard Madsen

Nogle vil sige, at bruge droner indendørs til automatiserede inspektioner og logistik opgaver, er umuligt. Hvordan kan droner styres og fungere i et miljø uden GPS signaler, hvor pladsen er begrænset og elektronisk støj kan genere radiokommunikation?


Deltag i debatten

luk
close