10-12-2018 18:57:40

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand Industri Marginaler i elitesport - Andreas Top Adler, Team Danmark
Uddannet Civilingeniør i Medicin og Teknologi med speciale i biomekanik og biomaterialer fra DTU og KU. Han lever et aktivt liv med stor interesse for mennesket, kroppen og dets bevægelse, og med en naturlig passion for nørdet teknik og fysiske gadgets.

Han har tidligere været tilknyttet banelandsholdet i cykling og har udviklet prototyper af hardware og software til fysiske tests i bl.a. badminton. Teenageårene blev brugt på volleyball med et ynglinge-DM og en masse 1.divisionskampe. Andreas holder grundformen ved lige på cyklen og med løb, og han er de senere år gået fra at være rigtig god til at bade til rent faktisk at svømme. Derfor bliver det nu til en del triatlon på korte distancer.

Se også
Andre har også set disse videoer

Teknologi innoverer idrætten - Martin Hedal, Idrættens Analyseinstitut

Daglig ansvarlig for Idan Forum - Idrætssektorens Udviklingsforum. Bidrager med analyser af innovation og iværksætteri i idrætssektoren.

Forebyggelse - ja tak, men hvordan? Foredrag af professor David Alexander, University College London

Forebyggelse - ja tak, men hvordan? Metoder til og strategier for gennemførelse af forebyggelse i det moderne, komplekse samfund. Forebyggelse kommer ofte på tale i den offentlige debat, men hvordan kan forebyggelse i et komplekst samfund i dag håndteres?

Jamming in VRUnicorns

Horatiu will talk about the history and process behind my game jamming team/company VRUnicorns, and why jamming (a.k.a. rapid prototyping) can be the core of a successful startup. I may or may not make a game during the talk.

Industrial Internet Consortium and a view on how IIoT will transform energy and other businesses

Energy business as all traditional industries are under big transformations/paradigm shifts.


Deltag i debatten

luk
close