21-02-2018 00:48:11

Styrk din viden og få fagligt indblik med IDAs on-demand webinarer. Mange af IDAs arrangementer er optaget, så du kan se dem, når det passer dig. Alle on-demand webinarer er gratis.

On Demand IT Driving IT, Cool - Hardware 2.0
I dette webinar vil Ran Ma tage dig med på en rejse igennem hardwarehistorien og vise dig forskellen på HARDWARE 1.0 og HARDWARE 2.0.

Hvad vil det sige at være en ’hardwarian’ og hvorfor blive det nu? Hvad er trendene lige nu? Og hvordan ser fremtiden ud, når det kommer til hardware? Få svar på disse spørgsmål og mange flere i webinaret ”HARDWARE 2.0”

Se også
Andre har også set disse videoer

Driving IT: Privacy - Digitalt Selvforsvar

Stort set alt hvad du foretager dig digitalt bliver registreret og kan bruges mod dig senere, men ved hjælp af krypteringsværktøjer har du mulighed for kommunikere frit, sikkert og privat. Ved at lære digitalt selvforsvar er du med til at sikre grundlaget for et åbent, demokratisk samfund.

OK15-resultatet på det kommunale og regionale område - ondemand webinar

På dette webinar vil Thomas Damkjær Petersen, IDAs repræsentant i ACs forhandlingsudvalg og Formand for IDA Offentlig præsentere IDAs anbefaling til resultatet. Dernæst vil det kommunale og regionale forligs hovedelementer blive gennemgået.

Sådan vil Big Data revolutionere fremtidens ledelse v/Erik Brynjolfssons

Se – eller gense og hør Erik Brynjolfssons indlæg om Big Data på Lederforums konference Ledelse der Styrker 2013.

Driving IT: Tools - Gated Ci With A Minimum Tools Set

Se Rasmus Voss' og Jonas Christensen's indlæg på Driving IT 2015


Deltag i debatten

luk
close